Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Anyám kiakaszt. Mit tegyek?

Anyám kiakaszt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16/L vagyok. Anyukámmal mostanában sokat veszekszem. Volt egy rosszabb időszakom és meghíztam. 7 kiló+. És ahelyett hogy segítene csak csesztetni tud. Minden nap ledagadtoz és kiabál velem hogy menjek el sportolni és ne egyek... Idegesítő. Mintha nem is szeretne. Mit csináljak? Sértegetéssel nem segít. Mondtam már neki de mégis folytatja...
2012. jan. 5. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Emeld fel kicsit a hangod...

Mondd neki, hogy nagyon fáj hogy sérteget, és hogy ezzel nem segít.

Biztos hogy ő sem tökéletes...

2012. jan. 5. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:

hát én suli óta fogytam 6 kilót, anya szerint a szerelem teszi, de én most is eszek... nem értem.

Hát ha anyukád megbánt nyílván oka van rá, engem pl. akk csesztet amikor fáradt, sokat dolgozott meg dühös, am meg ha vmi baj van mond meg neki, mert attól még szeret h kiabál veled :)

2012. jan. 5. 22:06
 3/6 anonim válasza:

Tegyél ellene, ha megszűnik ok nem lesz okozat. Vagyis ha lefogysz nem, lesz sértegetés sem. A [link] találsz segítséget. Olvasd el a két Slim lány fogyását. Ők is tinédzserek, motiválóan hathatnak rád. És még vannak hasznos cikkek a fogyással kapcsolatban az oldalon. Jobb oldal találod kategóriákba rendezve a dolgokat.

[link]

2012. jan. 5. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:

És mégis mi köze van anyukádnak a te alakodhoz?

Az egy dolog hogy az ember segíteni akar ilyenkor, de ez nem éppen a megfelelő út.

Mondd meg neki, hogy a szíves segítsége nélkül is le tudsz fogyni ha akarsz.

2012. jan. 5. 22:30
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) am. ő sem vékony...
2012. jan. 8. 20:08
 6/6 anonim válasza:
Muhaha, ez nálunk úgy működik, hogy közli, jaj kislányom de dagadt vagy, de van itt még egy kis töltött káposzta, egyél, ennek még ma el kell fogynia!
2012. jan. 12. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!