Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért van az hogy az anyám...

Miért van az hogy az anyám semmit nem ért a politizáláshoz de mindig ha szóba kerül magyarázza a hülyeségeket?

Figyelt kérdés
Elkezdi mondani anyósának meg apámnak meg nekem hogy a cigányokat kitenné oroszországba hogy ott éljenek középen egy külön országban.Erre én elkezdem hogy szerinted ezt az ország elnöke megengedné hogy a háboruk folytak hirtelen csak egy nép betegye a lábát és ott éljenek....Ilyenkor mindig kitérő válaszokat ad!Meg elkezdi hogyha ő lenne országunk vezetője akkor ő megszüntetné a bölcsödét!Erre azt mondtam hogy az apja meg az anyja addig dolgozik hogyha felnő a csöppség megélhetése legyen!Erre azt mondja hogy az anyjának mindig vele kéne lennie!Olyan buta!És amikor ráválaszolok valamire akkor mindig azt mondja hogy én nem értek ehhez!Oké hogy még én se teljesen értek a politikához de ez akkor is sok!!!És ilyenekkel idegesít engem!Mit csináljak hogy eszébe jusson az hogy nem ért ehhez?Válaszokat elöre is köszönöm és szebb jövöt! 13/F
2011. dec. 26. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:

:)

Ne idegesítsd magad politikával ilyen fiatalon. Vagy csak mondd azt bölcsen, de jó volt 100 éve, mikor még nem volt a nőknek szavazati joga.

2011. dec. 26. 17:19
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Nem hülyeség az amit mond, csak azt mondja amit Ő helyesnek gondol. Butának nevezed az anyukádat?! Már ne is haragudj de te vagy a buta, majd ha felnősz megérted...
2011. dec. 26. 17:19
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Nem egyszerű helyzet.

Egy darabig tudsz felhozni észérveket, tudsz magyarázni, de utána megunod... onnantól kezdve már egyszerűbb ráhagyni, és nem mondani semmit.

Ismerős a helyzeted. Én is hasonlóban vagyok, a család nagyban magyarázza, hogy mit kellene tenni a cigányokkal, én néha próbálom megvilágítani, hogy hogy látom, de esélytelen. Mindezt úgy, hogy nekem ehhez kapcsolódó a végzettségem. Néha már azt érzem, hogy azért mondják, hogy idegesítsenek...

Szebb jövőt!

2011. dec. 26. 17:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!2. Csak azért beszéltem róla igy mert fel voltam dúlva mert megint nyomta nekünk a rizsát tudom hogy fiatal vagyok a politikához ez ellen nem tudok semmit se tenni majd felnövök! :) Még azt mondanám a 2.-diknak hogy gondolja el miket mond erre a cigányos dologra pl ha az Oroszok meg is engednék mit mondanának a többi Európai ország meg a NAGY AMERIKA!! Azt hogy fúj rasszista meg ilyenek!Szégyenország lennénk!Tudom hogy kukackodó személyeségem van csak nehéz az ilyeneket ráhagyni mert az anyósom beveszi és butább lett azóta politikából.Az a gondom hogy félre vezeti a család tagjaimat kivéve a tesómat mert neki is ugyan az az elképzelése mint nekem! :)
2011. dec. 26. 17:32
 5/7 bánomisén ***** válasza:

Ebből is látszik, hogy a politikához mindenki ért 10-120 éves korig :-D

Lehet, hogy nem értesz egyet anyukáddal - az lenne a csoda, ha 13 évesen egyetértenél vele -, viszont a saját véleményéhez mindenkinek joga van, és attól nem buta, hogy másképpen látja a dolgokat, mint te.

A helyedben viszont házi politikai vitakör helyett inkább kimennék focizni vagy elmosogatnék... :-P

2011. dec. 26. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Nézd el nekem, én csak a fő kérdést olvastam el :)

A politikusok is azt hiszik, hogy érteken a politikához, közben csak ahhoz "értenek" hogy lopjanak, csaljanak, hazudjanak és a szegényeket még szegényebbé, a gazdagokat még gazdagabbá tegyék.

2011. dec. 26. 18:20
 7/7 A kérdező kommentje:
igen én tudom hogy mindenkinek más a nézetpontja csak én ezekben nem találok reációt amiket mond.Egyébként jóba vagyok vele nincs rossz kapcsolatom vele ha már úgy nézzük hogy serdülő vagyok.És persze ilyenkor mindent úgy látunk mintha ellenünk fordulna.
2011. dec. 26. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!