Miért van az hogy az anyám semmit nem ért a politizáláshoz de mindig ha szóba kerül magyarázza a hülyeségeket?
:)
Ne idegesítsd magad politikával ilyen fiatalon. Vagy csak mondd azt bölcsen, de jó volt 100 éve, mikor még nem volt a nőknek szavazati joga.
Nem egyszerű helyzet.
Egy darabig tudsz felhozni észérveket, tudsz magyarázni, de utána megunod... onnantól kezdve már egyszerűbb ráhagyni, és nem mondani semmit.
Ismerős a helyzeted. Én is hasonlóban vagyok, a család nagyban magyarázza, hogy mit kellene tenni a cigányokkal, én néha próbálom megvilágítani, hogy hogy látom, de esélytelen. Mindezt úgy, hogy nekem ehhez kapcsolódó a végzettségem. Néha már azt érzem, hogy azért mondják, hogy idegesítsenek...
Szebb jövőt!
Ebből is látszik, hogy a politikához mindenki ért 10-120 éves korig :-D
Lehet, hogy nem értesz egyet anyukáddal - az lenne a csoda, ha 13 évesen egyetértenél vele -, viszont a saját véleményéhez mindenkinek joga van, és attól nem buta, hogy másképpen látja a dolgokat, mint te.
A helyedben viszont házi politikai vitakör helyett inkább kimennék focizni vagy elmosogatnék... :-P
Nézd el nekem, én csak a fő kérdést olvastam el :)
A politikusok is azt hiszik, hogy érteken a politikához, közben csak ahhoz "értenek" hogy lopjanak, csaljanak, hazudjanak és a szegényeket még szegényebbé, a gazdagokat még gazdagabbá tegyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!