Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A maskarások szoktak ajándékot adni az ifjú párnak, hallottam már hogy hülyeségeket szoktak csak de jó volna ha vki írna egy párat? Meg ez az egész hogy zajlik?
Ejfel korul erkeznek a maskarasok, vicces veriket irnak a menyaszonyrol meg a volegenyrol. Kilyukasztott ovszer meg sargarepat csomagolnak be sok sok papirba. Babat is szoktak adni egy kis mozes kosarba :)) Barmit ami vicces lehet adni. Meg szoktak kulonbozo jatekokat is kitalalni, pl. egy szekre ul a volegeny es fakanallal es a mennyaszonyig kell evezzen ugy, hogy csak a labaval tudja hajtani magat, meg a volegeny be kell masszon a menyasszony ruhaja ala es kell mondaia, hogy "en vagyok a papucs a haznal" :))
Mindenkit megtancoltatnak akit akarnak a maskarasok.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, remelem tudtam segiteni :)
én rohambugyit is kaptam...:D Egy tangának kivan vágva az alja hát ugye pont ott:D
kaptam egy szakács sapkát amin az van,hogy jobban csókolok mint főzök:D mindegyik be volt újságba csomagolva,külön külön és az egész egy nagy dobozba volt benne.
gyerekjátékok,füldugó hogy a férjnek legyen mivel bedugni a fülét amikor ordítok:D
és mindegyikhez baromi vicces versike volt írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!