Tényleg logikus, hogy anyám többet segít nővéremnek a gyerekek körül, mint nekem?
Én is pont ezt akartam írni mint a 1. válaszoló!
Ott 2 újszülött van, meg egy 1 éves, aki most kezd "rossz" lenni!!!
Hát megmondom az őszintét hogy nem lennék a helyébe!!
Én ott segítenék többet, ahol szükség van rám..
Első pillantásra logikusnak tűnik, hogy 3 gyerekkel 2 csecsemővel nehezebb..
De nem feltétlenül a gyerekek száma mondja meg, hol van nagyobb szükség rám..
Megprőbálnám nagyjából egyenlően elosztani...
Szerintem nem feltétlenül kell elvárni a segítséget, de hát na... Valljuk be hányan voltunk kismamakén kipurcanva, amikor jól esett volna, ha valaki kiveszi a gyereket a kezünkből és felnőtt emberek módjára elmehetünk egy jót vacsorázni kettesben a párunkkal? Nem kell minden héten, de néha jól esik igen.
Én is ott segítenék, ahol nagyobb a szükség és igen, látszólag ott a nagyobb a szükség, ahol több a gyerek és kisebb a korkülönbség. Ellenben nekem nem ezen akadt meg a szemem. Inkább azon, hogy míg nekik anyukád szerint jár a pihenő, nektek nem. Számomra ez a fura és ez esne nagyon rosszul. Megérteném, ha oda többször járna, hiszen én is belátom, hogy nem lehet egyszerű 3 három éven aluli gyerekkel, köztük két csecsemővel, de azért igyekeznék a szeretetemből a másik gyerekemnek is adni és legalább ilyen szintű "megkülönböztetésben" nem részesíteném. Ha nem is ér rá vigyázni a gyerekekre, legalább ne mondja azt, hogy nektek nem jár pihenés néha. Nincs egy jó barátotok, vagy közeli ismerősötök, aki akár egy kis zsebpénzért cserébe is, két hetente, vagy havonta vigyázna pár órát a gyerekekre? Addig ti elmehetnétek kettesben valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!