A nagymamám nevel, és mindenbe beleszól. Kényszerít, hogy járjak templomba, eltilt a barátomtól, 15 éves létemre meg akart verni, anyámnak kellett elé állnia. Megkértem, hogy ne olvasson bele a naplómba, erre kitépett belőle egy lapot. Kezd elegem lenni, de nem költözhetek el.
aki privátban üzent nekem hogy szánalmas bosszút állni annak azt üzenem, a nagyi lényegében az unokában próbálja azt bepótolni amit a lányánál nem tudott elérni és a gyerek naplóját hangosan felolvasni, szerintem nem ildomos, sőt felér egy lelki zsarolással.Az idősek lassan gyerekek kezdenek újra lenni,sőt pszichológián azt tanuljuk hogy egyesek bármennyire is igyekeznek ellenállni visszafejlődnek,mert hát az agyuk nem bírja tovább. Így először akkor oszd meg a fájdalmadat a nagymamáddal és próbáljátok ezt megoldani,de ha ez nem megy akkor lehet szépen visszavágni.
2014. jún. 2. 13:42
22/34 anonim válasza:
Az első oldal valaszoló elmebetegek.
Szerintetek normalis nevelési mód a gyereket ütni,vallásra kényszeríteni és lerombolni a legbelső magánszféráját? (Napló)
Ehhez senkinek sincs joga.
2014. jún. 2. 13:54
23/34 anonim válasza:
22: nem, nem normális...szerintem senki nem ezt írta az első oldalon se..., de ugyanakkor biztos az a normális, hogy egy gyerek mondja meg a szülőnek, vagy akár nagyszülőnek, h hogyan nevelheti őt meg? :D :P
És olykor igen, hasznos ha kap egy pofont a gyermek, ... ítélkezhetsz az első oldalon levő válaszolók felett, de akkor még nem volt kiderülve, hogy a nagyi mért akarta megütni. A fene nagy szabad szelleműség másik oldalára se kellene ásni! Szerintem egyértelműek az utóbbiak következményei.
2014. jún. 2. 14:01
24/34 anonim válasza:
21-es,
Na de valld mar be, hogy pszichologian megtanitottak, hogy idos embereket soha de soha nem hivunk gyerekeknek, soha de soha nem ismeteljuk azt a regi tanulatlan mondast, hogy oregkor masodik gyerekkor.
2014. jún. 2. 14:09
25/34 anonim válasza:
az én nagyanyám viszont nem ráncigált el templomba és nem tépte ki a naplóm oldalát hogy aztán mindenki előtt felolvassa. Ha nem nagyszülő-unoka kapcsolatról lenne szó már mindenki fel lenne hámborodva. Pofon vágás egy dolog a templom is elmegy hisz ilyen korban megszállottak lesznek lévén félnek a végtől, fiúzás is oké hisz az ő korukban más volt. De a napló az túlzás hisz 1. milyen jogon nyúl hozzá,2. miért tép ki belőle lapokat,3. milyen jogon olvassa fel azt MINDENKI előtt? Ez szimpla érzelmi zsarolás semmi több,mert úgy érzi ha már ő tartja el őket bármit megtehet. De a kislány sem egy angyal,igazi kamasz.
2014. jún. 2. 14:18
26/34 anonim válasza:
ja és én azért tiszteltem a nagyanyámat, mert ő is tisztelt engem és mindig kedves volt velem. Tiszteletet nem azért kell adni, mert félsz tőle vagy mert idősebb hanem mert az élet során kiérdemelte azt.
2014. jún. 2. 14:22
27/34 anonim válasza:
23-as
Nagyszüleimet se ütötték,szüleimet se,engem se,én se pofozom a gyerekeimet.
Ehhez képest egyikünk se lett naplopó,sőt elég sokra vittük.
A naplóba beleolvasás pedig a másik magánszférájának brutális letőrése.
Kíváncs vagyok mit szólna a nagymama ha az ő naplójat törnék fel.
2014. jún. 2. 14:25
28/34 anonim válasza:
27: te egy másik végletről beszélsz. Nem rendszeres verésről beszéltem én se. Egy-egy pofon még nem vétek a szülő részéről. Az, h ti nem kaptatok az egy dolog, de magatokból indulj már ki. Minden gyerek más. Ahogy minden szülő is.
2014. jún. 2. 14:59
29/34 anonim válasza:
itt a naplón vagyok kiakadva speciel és nem a többin
2014. jún. 2. 15:01
30/34 anonim válasza:
A naplós húzás durva, de a kislány eltudja jobban is dugni, h ne találja senki meg, és akkor nem lesz több ilyen. Ez egyébként meg erős jele annak, h a nagyija kezdi a "második gyermek korát" élni. Ha így van arról meg már előttem más írt, hogy mit kellene tenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!