Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit csináljak? Kezdek kikészülni.

Mit csináljak? Kezdek kikészülni.

Figyelt kérdés
A nagymamám nevel, és mindenbe beleszól. Kényszerít, hogy járjak templomba, eltilt a barátomtól, 15 éves létemre meg akart verni, anyámnak kellett elé állnia. Megkértem, hogy ne olvasson bele a naplómba, erre kitépett belőle egy lapot. Kezd elegem lenni, de nem költözhetek el.
2014. jún. 2. 12:26
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
14%
Anyukad miert nem nevel, ha mar o is ott van? Tudod, akarmilyen is a nagyanyad, onelkule intezetben lennel. Kesobb, talan egy nap meg meg is fogod koszonni mindent amit tett erted es a lanyaert.
2014. jún. 2. 12:32
 2/34 anonim ***** válasza:
56%
Miért a nagymamád nevel a szüleid helyett? Ez fontos információ a válaszhoz.
2014. jún. 2. 12:43
 3/34 anonim ***** válasza:
11%

1: Még is mi a fészkes fenéből veszed, hogy az anyja nem neveli? És miért kerülne, vagy lenne intézetbe, ha nagyijukkal élnek? Komolyan kiakasztanak ezek az eszelős elméletek. Az már nem jut eszedbe, h esetleg az anyja gondozza az anyját is, és azért vannak ott? Nem, mi?

Kérdező: Mi az, hogy 15 éves kor létedre megmert ütni a nagyid? Majd, ha a 18at betöltötted, akkor lázadhatsz erre. Ha anyáddal együtt vagy ő igen megtilthatja a nagyidnak, de te nem. Inkább azon gondolkozz el, hogy megérdemelted-e volna azt a pofont, de alaposan. Mert szerintem max. csak azt akart neked adni, de te gondolom azt is felfújod. Megértelek én téged is pl. a napló terén, de minek hagyod annyira elől? Dugd el, jó alaposan, hogy ne találja meg. Végül lázongások helyett inkább a tanulással törődj többet és ne azzal, hogy kinek milyen jogai vannak feléd!!!

2014. jún. 2. 12:47
 4/34 anonim ***** válasza:
23%

#3 Végig olvastad amit a kislány ír? Mert már eleve úgy kezdi,hogy a nagymamája neveli.Az 1-es,azt írta,hogy a nagyanyja nélkül intézetbe kerülne.Ami elég valószínű.

Olvass figyelmesebben egy kicsit,mielőtt másokat kritizálsz:)

2014. jún. 2. 12:56
 5/34 anonim ***** válasza:
18%

4-es Valaszolo,

Koszonom, legalabb Te meg en vegig is olvastuk a kerdest, meg is ertettuk.

2014. jún. 2. 12:58
 6/34 anonim ***** válasza:
18%

"15 éves létemre meg akart verni"

Gondolom, hogy nem azért mert 15 éves vagy!!

Valami oka csak volt rá, ha kihoztad a béketűrésből...

2014. jún. 2. 12:59
 7/34 anonim ***** válasza:
42%
4es: és még én nem tudok olvasni? :D :P Ja, végül is a kislány azt is írta, h anyja úgy állt közéjük. Persze mindenből marhára következik az is, hogy intézetbe kerülne, vagy került volna, ha nem a nagyija neveli. Azt is írta a gyerek, hogy mindenbe beleszól a nagyija. Ergo megint csak tovább lett gondolva az egyes részéről...deha már eszelős, legalább a többi verziót is számba vehette volna. De tudom azt minek! :D :P
2014. jún. 2. 13:02
 8/34 anonim ***** válasza:
62%

7-es,

OK, itt a tobbi verzio. Kerdezo anyja nem kepes kulon elni, nevelni lanyat. Mindketto ott el nagyinal, birosag es gyamhatosag, gyermekvedok felhatalmaztak nagyit, hogy a lany anyja helyett o nevelje. Kis csaj tini, lazong, nagyanyjat elkapta a duh, bemert egy pofont, anya kozebbuk allt. Tini ugy erzi, hogy kikeszul ettol es ideirt. Na, jo?

2014. jún. 2. 13:10
 9/34 anonim ***** válasza:
17%
8: nem, mert csak az egyik oldalt nézed. :D :P Egyik oldalt nézve hiába sorolod fel több változatban ugyanazt a lényegi dolgot, attól még nem lesz több lehetőség. :D :P Én tanítsalak meg normálisan gondolkozni? :D :P
2014. jún. 2. 13:16
 10/34 anonim ***** válasza:
Ja, és millió egy oka van és lehet annak, hogy miért élnek együtt. Az sincs kiderülve, hogy ők élnek-e a nagyikánál, vagy épp fordítva, nagyika él-e ott. De hát hajrá, olvassatok többet bele a dolgokba, mint ami le van írva.
2014. jún. 2. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!