3 műszakos munkarendben dolgozok, kezdek kikészülni, a párommal egyre többet veszekszünk. Felmondjak vajon?
Azt nem értem sosem, hogyha valakinek munkahelyi gondja van, miért természetes, hogy állandóan veszekedni kell?-na mindegy ez egy másik téma.
De Te tudod, mennyire jönnétek ki a fizetésed nélkül, mert ha nem jól, akkor meg azon vitatkoznátok állandóan.
Párod, hogy dolgozik ő is 3 műszakban?
Beszéljétek meg.
"Azt nem értem sosem, hogyha valakinek munkahelyi gondja van, miért természetes, hogy állandóan veszekedni kell?"
Nem KELL, csak ha valaki folyamatosan ideges és stresszelt, akkor sokkal hamarébb elveszti a türelmét.
Én egy műszakba dolgozok 1,5 éve, és engem meg az készít ki! Egyszerűen annyira monoton, minden reggel kelni, minden nap fél4 körül érek haza, ha éppen nem megyek dolgozni a másik munkahelyemre. Utána már csak az a nyomottság van, meg semmi kedvem bárhova menni, hamarosan bezár minden, semmit nem tudok elintézni hétköznap.
Azelőtti munkahelyemen több műszakoztam, igaz változó beosztásom volt a kereskedelemben, de sokkal több időm volt élni.
És én mégis erőltetem, amíg a juttatások elfogadhatóak, vagy ameddig nem sokallok be teljesen.
Nálunk is ez van, csak a párom (férfi) dolgozik most 3 műszakban. Nem csak ő, de már én is kikészülök ettől. Fáradt, alig van itthon. Ami kb. így néz ki: elmegy délután 1 órakor, hazajön este 10-11 között, olyankor én már alszok, reggel felkel 9 órakor és ott tartunk, hogy mindjárt mehet vissza....
Beszéljétek meg a pároddal, hogyan is legyen tovább. Te/Ti érzitek mi a jó Nektek. Ha megtehetitek, hogy csak a párod dolgozik akkor hagy ott a munkahelyet és keress mást.
Nálunk az a baj, hogy jelenleg csak a párom dolgozik így nálunk marad ez a helyzet :(
#8 - nagyon MLM-szagú, de ne legyen igazam. Melyik cégről van szó? Ha olyan nagy, gondolom ismert a neve.
HR-es vagy, vagy miként van beleszólásod abba, hogy kit alkalmaz a cég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!