Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 3 műszakos munkarendben...

3 műszakos munkarendben dolgozok, kezdek kikészülni, a párommal egyre többet veszekszünk. Felmondjak vajon?

Figyelt kérdés
Úgy érzem teljesen kikészít ez a beosztás,és már azon vagyok,akkor is felmondok ha nincs semmi más egyenlőre.Teljesen elveszítettem önmagam.Egy éjszakai műszak után,nem tudok 4 óránál többet aludni.Dolgoztam már napi 12 órákat is,de az sem viselt meg ennyire.Ha nagyon rosszul éreznétek magatokat akkor nem erőltetnétek?Nekem úgy érzem ez nem való,nem büdös a munka,sokat dolgoztam életemben,de ez nekem nem megy.
2013. okt. 29. 16:44
1 2
 1/12 anonim válasza:
68%
Én megértelek, a szüleim egész életükben 3 műszakban dolgoztak és nagyon hamar tönkre is mentek bele. Én is dolgoztam egy időben így, de nem bírtam sokáig. Ma már csak akkor vállalnám el, ha szó szerint az éhenhalás fenyegetne, de egyéb esetben kizárt.
2013. okt. 29. 16:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem értem sosem, hogyha valakinek munkahelyi gondja van, miért természetes, hogy állandóan veszekedni kell?-na mindegy ez egy másik téma.

De Te tudod, mennyire jönnétek ki a fizetésed nélkül, mert ha nem jól, akkor meg azon vitatkoznátok állandóan.

2013. okt. 29. 16:49
 3/12 anonim ***** válasza:

Párod, hogy dolgozik ő is 3 műszakban?

Beszéljétek meg.

2013. okt. 29. 16:51
 4/12 anonim ***** válasza:
91%

"Azt nem értem sosem, hogyha valakinek munkahelyi gondja van, miért természetes, hogy állandóan veszekedni kell?"

Nem KELL, csak ha valaki folyamatosan ideges és stresszelt, akkor sokkal hamarébb elveszti a türelmét.

2013. okt. 29. 16:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem ő csak egy műszakban dolgozik.Én soha nem dolgoztam így,de nekem ez nem való.Olyan vagyok mint egy zombi ha éjszakás vagyok.Kb semmihez nincs kedvem.4 óránál bármit is csinálok,nem tudok többet aludni.Egész nap vergődök az ágyban,erről szól egy éjszakás hét...szánalmas nézni magam.
2013. okt. 29. 16:53
 6/12 anonim ***** válasza:
49%

Én egy műszakba dolgozok 1,5 éve, és engem meg az készít ki! Egyszerűen annyira monoton, minden reggel kelni, minden nap fél4 körül érek haza, ha éppen nem megyek dolgozni a másik munkahelyemre. Utána már csak az a nyomottság van, meg semmi kedvem bárhova menni, hamarosan bezár minden, semmit nem tudok elintézni hétköznap.

Azelőtti munkahelyemen több műszakoztam, igaz változó beosztásom volt a kereskedelemben, de sokkal több időm volt élni.

És én mégis erőltetem, amíg a juttatások elfogadhatóak, vagy ameddig nem sokallok be teljesen.

2013. okt. 29. 16:54
 7/12 anonim ***** válasza:
92%

Nálunk is ez van, csak a párom (férfi) dolgozik most 3 műszakban. Nem csak ő, de már én is kikészülök ettől. Fáradt, alig van itthon. Ami kb. így néz ki: elmegy délután 1 órakor, hazajön este 10-11 között, olyankor én már alszok, reggel felkel 9 órakor és ott tartunk, hogy mindjárt mehet vissza....

Beszéljétek meg a pároddal, hogyan is legyen tovább. Te/Ti érzitek mi a jó Nektek. Ha megtehetitek, hogy csak a párod dolgozik akkor hagy ott a munkahelyet és keress mást.

Nálunk az a baj, hogy jelenleg csak a párom dolgozik így nálunk marad ez a helyzet :(

2013. okt. 29. 17:00
 8/12 B. Marcsi ***** válasza:
0%
Azért írok itt Neked és nem privát levélben, mert ez bárkinek szól. Aki komolyan akar változtatni annak tudok lehetőséget kínálni. Én is voltam ilyen cipőben és 55 évesen váltottam. Most egy nemzetközi kereskedelmi cég piacszervezését koordinálom kötetlen időben. Fantasztikus úgy kelni minden nap, hogy azt csinálok amit akarok, Én döntöm el, hogy milyen időbeosztás szerint élek. S nem utolsósorban egy teljes anyagi biztonságban. Akit érdekel írjon privát levelet.
2013. okt. 29. 18:29
 9/12 anonim ***** válasza:
94%

#8 - nagyon MLM-szagú, de ne legyen igazam. Melyik cégről van szó? Ha olyan nagy, gondolom ismert a neve.

HR-es vagy, vagy miként van beleszólásod abba, hogy kit alkalmaz a cég?

2013. okt. 29. 19:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Helyileg jól lenne a munkahely?
2013. okt. 29. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!