3 műszakos munkarendben dolgozok, kezdek kikészülni, a párommal egyre többet veszekszünk. Felmondjak vajon?
Én sosem vettem be az ilyen dumát: akkor dolgozol, amikor akarsz, magad ura vagy, és sok pénzed lesz. Ráadásul bárki írhat, még a végzettségre sem kíváncsi. Na, az ilyenek kíméljenek. Ebből max. a hirdetőnek lesz pénze, de másnak nem.
Én őszintén nagyon sajnállak, és szomorú, hogy ebben az országban már minden gyárban 3 műszak van. Konkrétan, ha valami külföldi cég ide jön, csak azért teszi, mert itt meg lehet tenni, ez lassan már rabszolgatartó társadalom.
Külföldön pl. a nők, ha már gyerekeik vannak fél állásban dolgoznak, és nem gyárban 3 műszakban.
Én megértem, hogy sokat veszekedtek, a kialvatlanság nagyon rossz. Mi a szakmád egyébként? Van kilátás másfajta munkára? Mert a gyárak már sajna mindenhol 3 műszakoznak...
Kedves 8!
Akkor várjuk azt a szuper ajánlatot, itt és nem privátban hisz mindenkinek szólhat.
Én is kipróbáltam már kb ezerféle MLM céget, így nagyon kíváncsi vagyok, melyik az amelyikre igaz ez a sablon szöveg, mert ugye mindegyik ugyanezzel hirdet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!