Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit csináljak? Kezdek kikészülni.

Mit csináljak? Kezdek kikészülni.

Figyelt kérdés
A nagymamám nevel, és mindenbe beleszól. Kényszerít, hogy járjak templomba, eltilt a barátomtól, 15 éves létemre meg akart verni, anyámnak kellett elé állnia. Megkértem, hogy ne olvasson bele a naplómba, erre kitépett belőle egy lapot. Kezd elegem lenni, de nem költözhetek el.
2014. jún. 2. 12:26
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

igen, a nagymamám nevel, mert anyukámat kikészítette a volt férje, és nincs keresete: a nagyimnál élünk.

a naplómat eldugtam, csak nagyon sokat kutakodik a dolgaim között.

valaki írta, hogy foglalkozzak a tanulással (4-5-ös tanuló vagyok)

azért kaptam volna pofont, mert írtam valamit a kezemre.

2014. jún. 2. 13:20
 12/34 anonim ***** válasza:
29%
Szegeny nagyi. MInden tiszteletem az ove.
2014. jún. 2. 13:23
 13/34 anonim ***** válasza:
28%

igazából erősebb vagy mint a nagyi,ha veszélyeztetve érzed magad üss vissza(persze csak akkora erővel ahogy ő is tenné pofon=pofon)

Nem kell templomba járnod, rázd le egy olyan szöveggel hogy az igaz hívő szívében mindig ott van az úr és aki csak akkor leli meg ha templomba jár az nem is hisz igazán stb.

barátod meg jelenjen meg a nagyinál és régi módiasan kérjen ki téged a többi találka viszont suttyomban, ennyi évesen kiállhatnál magadért

2014. jún. 2. 13:26
 14/34 anonim ***** válasza:

3as vagyok: ja igen, a templomos részt lehagytam. Az is jó, amit előző írt, hogy mond azt erre neki, vagy amikor menned kell csinálj úgy, mintha elmentél volna közbe meg menj máshová. Ha vele együtt kell menned, azt meg vhogy bírd ki, fogd fel úgy, h csak őt kíséred el, mert egyedül nem képes elmenni.

A tanulás terén, oké, jó tanuló vagy, de te akkor se mondhatod meg a nagyidnak, h mit tehet és hogyan nevelhet téged, vagy hogyan nem. Max. anyád mondhatja neki meg, de mint láthattad meg is védett. Ne irkálj a tenyeredre, azért egyébként én is kikaptam.

2014. jún. 2. 13:30
 15/34 A kérdező kommentje:
nem ütöm meg. soha. megadom neki a kellő tiszteletet.
2014. jún. 2. 13:31
 16/34 anonim ***** válasza:
Anyjanak sem nagyon jarhat a szaja, nagyinal kellett meghuzodni mindkettonek.
2014. jún. 2. 13:32
 17/34 anonim ***** válasza:
48%

3/13-as!

Torjon el mind a ket labad holnap reggel, te i..d..i..o..t..a!

2014. jún. 2. 13:33
 18/34 A kérdező kommentje:
hát igen...mindegy, én nem nagyon szólok vissza, igazából csak azon rágtam be, hogy kitépett egy lapot a naplómból, és felolvasta másoknak azt, ami a lapon volt.
2014. jún. 2. 13:33
 19/34 anonim ***** válasza:
ha hangosan mások előtt elolvasta akkor te is ossz meg pletyka szinten olyat amit ő szégyell(persze ne túl durvát ,csekélységet) de előtte figyelmeztesd hogy ha fel meri olvasni akkor ez és ez lesz, mert ez így korrekt
2014. jún. 2. 13:36
 20/34 anonim ***** válasza:
16: és akkor mi van? Ez a mai világban annyira borzalmas dolog? Attól még az anyja beleszólhat, elvégre az ő gyerekéről van szó.
2014. jún. 2. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!