Mit csináljak? Kezdek kikészülni.
igen, a nagymamám nevel, mert anyukámat kikészítette a volt férje, és nincs keresete: a nagyimnál élünk.
a naplómat eldugtam, csak nagyon sokat kutakodik a dolgaim között.
valaki írta, hogy foglalkozzak a tanulással (4-5-ös tanuló vagyok)
azért kaptam volna pofont, mert írtam valamit a kezemre.
igazából erősebb vagy mint a nagyi,ha veszélyeztetve érzed magad üss vissza(persze csak akkora erővel ahogy ő is tenné pofon=pofon)
Nem kell templomba járnod, rázd le egy olyan szöveggel hogy az igaz hívő szívében mindig ott van az úr és aki csak akkor leli meg ha templomba jár az nem is hisz igazán stb.
barátod meg jelenjen meg a nagyinál és régi módiasan kérjen ki téged a többi találka viszont suttyomban, ennyi évesen kiállhatnál magadért
3as vagyok: ja igen, a templomos részt lehagytam. Az is jó, amit előző írt, hogy mond azt erre neki, vagy amikor menned kell csinálj úgy, mintha elmentél volna közbe meg menj máshová. Ha vele együtt kell menned, azt meg vhogy bírd ki, fogd fel úgy, h csak őt kíséred el, mert egyedül nem képes elmenni.
A tanulás terén, oké, jó tanuló vagy, de te akkor se mondhatod meg a nagyidnak, h mit tehet és hogyan nevelhet téged, vagy hogyan nem. Max. anyád mondhatja neki meg, de mint láthattad meg is védett. Ne irkálj a tenyeredre, azért egyébként én is kikaptam.
3/13-as!
Torjon el mind a ket labad holnap reggel, te i..d..i..o..t..a!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!