Kötelezhető-e a volt menyem, hogy az apa láthatási idejében nálunk legyen a gyermek?
közölte a fiammal ő fél ettöl az anyagi helyzet különbségtől ,de a fiamat nem érdekelte, szerette
ja, pont ez látszik az egészből...
Gyerektartást fizet a fiad?Erre nem figyelmeztetted ugye?
Csak arra,hogy figyeljen oda a pénzre,nehogy a csaj belenyúljon a kasszába.Szánalmas vagy nagyon,minél tovább olvasom a válaszaidat.
És tudod mi a bosszantó?Hogy még ki se akadtál meg ki se borultál pedig kaptál itt most már rendesen.
Nem itéli meg,mivel te 2 éven keresztül nem is foglalkoztál vele. Azt hiszed ezt nem nézik?
Az anyukát is meg fogják kérdezni h tiltotta e tőletek a gyereket, ő meg elmeséli h nem,mivel soha nem is kerestétek h szeretnétek esetleg látni.
És akkor mit fogsz csinálni ha csak anyuka jelenlétében láthatod az unokád? Mert ha meg is itélik,mivel te egy vadidegen vagy annak a kisgyereknek nem fognak csak ugy kettesben hagyni vele
"De akkor elmondom azért akarta a fiam a külön kasszát mert jóval jobban keresett a nőnél és nem akarta ,hogy kihasználja"
Akkor minek csinált neki gyereket??? Ezt még a gyerekvállalás előtt tisztázni kellett volna. Amúgy meg ismerek olyan elvált apát, akinek a felesége egy nagy szemét, de akkor is menne a gyerekeihez, ha a nő vizesárkot húzna a háza köré krokodilokkal. Amúgy meg nem esett messze az alma a fájától... Miért vinné oda a nő az unokád, ha éreztetnék vele, hogy lenézitek, gyűlölitek. Ilyen légkörű családba én se vinném a gyerekeimet.
Amúgy meg elvált anyuka vagyok, aki más országban él mint a gyerekek apja, és az anyósékkal meg a sógornőkkel én tartom a kapcsolatot a gyerekek érdekében, mert ŐK NORMÁLISAK, tudják, hogy a kedves fiacskájuk sem volt épp ártatlan abban, hogy kidobtam. Amikor skype-olunk, akkor azt mondják, hogy szeretnek, biztattak amikor állást kerestem és amikor eljön az ideje, örömmel teszem fel a gyerekeket a repülőre, hogy egy időre meglátogassák őket. Mindig azt hallgatom, hogy bármi történt is, nekem ott családom van és rájuk bármiben számíthatok.
Egy olyan anyóssal mint te én is megszakítanék minden kapcsolatot, nincs szüksége arra a gyerekeknek, hogy azt hallgassa, hogy anyád pénzéhes, gyűlöljük és nem beszélünk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!