Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Kötelezhető-e a volt menyem,...

Kötelezhető-e a volt menyem, hogy az apa láthatási idejében nálunk legyen a gyermek?

Figyelt kérdés
A fiam és a volt párja még terhesen szakitottak.Bíróságon kapott láthatást a fiam nem tudja tartani,mert külföldre ment.Az unokám még nem láttuk mert azzal a nővel nem vagyok hajlandó még beszélni sem,de lassan a gyermek betölti azt a kort amikor már el lehetne hozni,a fiam helyett mi is lehetünk kéthetente hétvégén a gyerekkel?kötelezhető az anyja,hogy nekünk is oda adja a gyereket?

2013. nov. 23. 16:21
 81/128 anonim ***** válasza:
87%
.
2013. nov. 23. 21:16
 82/128 anonim ***** válasza:
100%

közölte a fiammal ő fél ettöl az anyagi helyzet különbségtől ,de a fiamat nem érdekelte, szerette

ja, pont ez látszik az egészből...

2013. nov. 23. 21:18
 83/128 anonim ***** válasza:
100%

Gyerektartást fizet a fiad?Erre nem figyelmeztetted ugye?

Csak arra,hogy figyeljen oda a pénzre,nehogy a csaj belenyúljon a kasszába.Szánalmas vagy nagyon,minél tovább olvasom a válaszaidat.

És tudod mi a bosszantó?Hogy még ki se akadtál meg ki se borultál pedig kaptál itt most már rendesen.

2013. nov. 23. 21:22
 84/128 anonim ***** válasza:
100%
Egy biztos! A lány örülhet hogy nem tartozik ehhez a családhoz! Legalább Ő boldog ebben biztos vagyok :)és abban is hogy találni fog egy rendes pasit magának aki önmagáért szereti és nem érdekli mennyi pénze van!Ugyanis itt egyedül titeket érdekel, hogy a lány nem gazdag ! Ez itt a baj! Csak kibújik a szög a zsákból! abban is biztos vagyok már, hogy te beszéltétek tele a fejét a fiadnak Ő meg anyuci pici fia nem mondhatott nektek ellent.
2013. nov. 23. 21:25
 85/128 A kérdező kommentje:
na jó ebből már nem kérek,azért mert vigyázunk arra amiért megdolgoztunk az nem bűn....az unokám pedig látni fogom mert a bíróság meg fogja ítélni JÓ éjszakát minden ítélkezőnek
2013. nov. 23. 21:32
 86/128 anonim ***** válasza:
100%

Nem itéli meg,mivel te 2 éven keresztül nem is foglalkoztál vele. Azt hiszed ezt nem nézik?

Az anyukát is meg fogják kérdezni h tiltotta e tőletek a gyereket, ő meg elmeséli h nem,mivel soha nem is kerestétek h szeretnétek esetleg látni.

És akkor mit fogsz csinálni ha csak anyuka jelenlétében láthatod az unokád? Mert ha meg is itélik,mivel te egy vadidegen vagy annak a kisgyereknek nem fognak csak ugy kettesben hagyni vele

2013. nov. 23. 21:36
 87/128 anonim ***** válasza:
100%
lehet a fia is ezért menekült külföldre... gyenge volt hogy válasszon az anyja és a nő között... most végre élheti a saját életét... nincs ott anyuci hogy dirigáljon :D(persze nem szép tőle hogy nem látogatja a kicsit)
2013. nov. 23. 21:45
 88/128 anonim ***** válasza:
100%
Tartsál te inkább... mondjuk ...aranyhalat, kedves kérdező, a gyereket meg hagyd az anyjára! Mindenki jobban jár.
2013. nov. 23. 21:49
 89/128 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, a fiad ebben nőtt fel, tehát a lány engedjen. A lány vélhetően közös kasszán nőtt fel, és ezt találja jónak, de ő hagyja el, mert csak. De a fiadnak nem rovod fel, hogy nem engedett a véleményéből, csak a lánynak. Na ez undorító hozzáállás.
2013. nov. 23. 21:53
 90/128 anonim ***** válasza:
100%

"De akkor elmondom azért akarta a fiam a külön kasszát mert jóval jobban keresett a nőnél és nem akarta ,hogy kihasználja"

Akkor minek csinált neki gyereket??? Ezt még a gyerekvállalás előtt tisztázni kellett volna. Amúgy meg ismerek olyan elvált apát, akinek a felesége egy nagy szemét, de akkor is menne a gyerekeihez, ha a nő vizesárkot húzna a háza köré krokodilokkal. Amúgy meg nem esett messze az alma a fájától... Miért vinné oda a nő az unokád, ha éreztetnék vele, hogy lenézitek, gyűlölitek. Ilyen légkörű családba én se vinném a gyerekeimet.

Amúgy meg elvált anyuka vagyok, aki más országban él mint a gyerekek apja, és az anyósékkal meg a sógornőkkel én tartom a kapcsolatot a gyerekek érdekében, mert ŐK NORMÁLISAK, tudják, hogy a kedves fiacskájuk sem volt épp ártatlan abban, hogy kidobtam. Amikor skype-olunk, akkor azt mondják, hogy szeretnek, biztattak amikor állást kerestem és amikor eljön az ideje, örömmel teszem fel a gyerekeket a repülőre, hogy egy időre meglátogassák őket. Mindig azt hallgatom, hogy bármi történt is, nekem ott családom van és rájuk bármiben számíthatok.

Egy olyan anyóssal mint te én is megszakítanék minden kapcsolatot, nincs szüksége arra a gyerekeknek, hogy azt hallgassa, hogy anyád pénzéhes, gyűlöljük és nem beszélünk vele.

2013. nov. 23. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!