Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Kötelezhető-e a volt menyem,...

Kötelezhető-e a volt menyem, hogy az apa láthatási idejében nálunk legyen a gyermek?

Figyelt kérdés
A fiam és a volt párja még terhesen szakitottak.Bíróságon kapott láthatást a fiam nem tudja tartani,mert külföldre ment.Az unokám még nem láttuk mert azzal a nővel nem vagyok hajlandó még beszélni sem,de lassan a gyermek betölti azt a kort amikor már el lehetne hozni,a fiam helyett mi is lehetünk kéthetente hétvégén a gyerekkel?kötelezhető az anyja,hogy nekünk is oda adja a gyereket?

2013. nov. 23. 16:21
 71/128 anonim ***** válasza:
100%
Jajjj 70-es a SZÍVEMBŐL SZÓLTÁL!!!!
2013. nov. 23. 20:59
 72/128 A kérdező kommentje:
mint írtam a fiam ebbe született és ebben élt ,mi így élünk a férjemmel külön kasszán,mi ebben a rossz ,ezért valakit elhagyni?az a nő nem érdemelte meg a fiam,és ez nem elfogultság,a fiam dolgozik jól keres .sokat gondolkodom ezen ,de nem tudok megbocsájtani,viszont az a kicsi mégis a fiam gyereke,de a nő az nem fér bele a világomba
2013. nov. 23. 21:00
 73/128 anonim ***** válasza:
100%

Pedig azt a kicsit az a nő szülte aki nem fér bele a te kis világodba.Ez van.Miért nem martad szét őket a gyerek előtt?

Ő meg valószínű nem külön kasszás szülőkkel nőtt fel.Ez van sajnos.

2013. nov. 23. 21:02
 74/128 anonim ***** válasza:
100%
És ha ebbe született??? Ne mondd már, hogy a gyereke nem ér annyit, hogy változtasson... szerintem te meg a férjed voltatok azok, akik nem hagytátok, hogy közös kasszán legyen a nővel, de magatok se gondoltátok, hogy ezzel mit műveltek. Szerintem kezd megbékélni a gondolattal, hogy ti üldöztétek el.
2013. nov. 23. 21:03
 75/128 anonim ***** válasza:
100%
Most látom, mennyien 72%-on vagyunk. Nem ugyanazok vagyunk, esküszöm :)
2013. nov. 23. 21:04
 76/128 anonim ***** válasza:
100%

És a menyed dolgozott mielőtt a baba született ? Mert ha igen, csak kevesebbet keresett mint a fiad, akkor nem egy semmire való, más pénzén élősködő.

Egyébként a menyed valószínű abba nőtt fel, hogy közös kasszán éltek, élnek a szülei. Egyébként én is. Sőt koromnak megfelelően tudtam, hogy milyen körülmények közt élünk, meddig nyújtózkodhatunk KÖZÖSEN!

2013. nov. 23. 21:05
 77/128 anonim ***** válasza:
100%

Futkozhatsz a gyámügyre h neked bizony nagyszülői láthatás kell,nem fogod megkapni. Mivel tiltva nem voltál,csak arra nem voltál képes h az unokád édesanyjától érdeklődj,vagy h szóba állj vele. Eddig lesz.artad h unokád van.

Ha vmi csoda folytán mégis kapsz láthatást-havi egy alkalom akkor is csak a gyerek anyja és/vagy egy kijelölt családsegítős jelenlétében. Ne hidd h te majd hurcolászhatod kedved szerint a 2 éves gyereket akinek te egy vadidegen vagy.

2013. nov. 23. 21:13
 78/128 A kérdező kommentje:
dolgozott igen ,de már a megismerkedésükkor közölte a fiammal ő fél ettöl az anyagi helyzet különbségtől ,de a fiamat nem érdekelte, szerette.Én valóban beszéltem a fiammal de nem úszitottam csupán megkértem figyeljen oda.ez nem bűn ...De tessék igazam volt a nő odébbállt .sokat tudnék mesélni de a tényeken nem változtat
2013. nov. 23. 21:14
 79/128 anonim ***** válasza:
100%

Beszéltél valaha a menyeddel? Tudod, hogy Ő hogy élte meg a külön kassza ötletet? Vagy hogy a fiad hogy gondolta a külön kassza fogalmát mikor már jön a gyerek?

Nem lehet, hogy ez volt a menyed számára az utolsó csepp a pohárban? Lehet, hogy folyamatosan éreztettétek vele, hogy Ő kevesebb mint Ti. Valószínű nem a pénzre hajtott, ha inkább elhagyta a fiadat, szóval nem jól gondoltátok, hogy csak a pénzére hajtott. Mind a hárman magatokban keressétek a hibát és hogy nem lehettek együtt azzal a kicsi gyerekkel.

2013. nov. 23. 21:14
 80/128 anonim ***** válasza:
100%
talán meg kellett volna tanítanod a fiaddal hogy a család az első, amelyben kompromisszumokat kell (néha) kötni azért hogy jól működjön.. nem megfutamodni más országba elhagyva ezzel gyerekét és állítólagos nagy szerelmét... hagyjuk már... szánalmas a te hozzáállásod is meg a fiad tette is... 2 éves??? 2-szer látta???? milyen fiút neveltél te aki így leszarja a gyerekét ??? magadban és a fiadban is elkezdhetnéd már a hibát keresni ahelyett hogy csak a menyedet szapulod!
2013. nov. 23. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!