Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Kötelezhető-e a volt menyem,...

Kötelezhető-e a volt menyem, hogy az apa láthatási idejében nálunk legyen a gyermek?

Figyelt kérdés
A fiam és a volt párja még terhesen szakitottak.Bíróságon kapott láthatást a fiam nem tudja tartani,mert külföldre ment.Az unokám még nem láttuk mert azzal a nővel nem vagyok hajlandó még beszélni sem,de lassan a gyermek betölti azt a kort amikor már el lehetne hozni,a fiam helyett mi is lehetünk kéthetente hétvégén a gyerekkel?kötelezhető az anyja,hogy nekünk is oda adja a gyereket?

2013. nov. 23. 16:21
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/128 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én csak azt nem értem, hogy hogy gondolod azt, hogy csak úgy elviszel magadhoz egy két éves kisgyereket, aki még sosem találkozott veled... Nem gondolod, hogy ez a kicsinek rossz? Hiszen számára te egy idegen vagy. Ezt a tényt miért nem veszed figyelembe? Ennyire már nem érdekel az unokád? Csak az a lényeg, hogy te mit akarsz? Az már nem számít, hogy a gyereknek rossz, egyenesen ijesztő lenne, ha az egyik pillanatról a másikra pár napra idegenek közé kerülne?
2013. nov. 25. 10:49
 122/128 anyács ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! Na, a te menyed se lennék.....Jól tönkrevágtad mindenki életét, és most megiszod a levét! Remélem, soha nem láthatod az unokád! Két év alatt sosem voltál rá kiváncsi, most meg elvinnéd, hát a pofám leszakad.

Szerinted mennyire fogja a bíróság engedélyezni a láthatásaidat, mikor a te tökéletes kis fiacskád is csak kétszer!! látta a gyerekét.....Hmmmm, Igazi Vasárnapi apuka!!! Gratulálok!

2013. nov. 25. 15:34
 123/128 anonim ***** válasza:
100%

"Elmondom azt ,hogy rossz a volt menyemmel a viszonyom ezért nem mentünk"

Ekkor megkérdezik, hogy a menyed iránti utálatod tán erősebb mint a gyerek iránti szereteted...

"nyilván azt is nézik ő hozta-e hozzánk"

Nem, nem nézik, nem neki kell odaszambázni a csecsemővel. Esetleg megkérdezik, hogy eltiltotta-e tőletek, de mivel nem, tehát nem lett kimondva, hogy a gyerek közelébe se mehetsz, így nem számít.

"de a lényeg ,hogy már szeretném elhozni az unokám"

Vajon az unokád is szeretne veled lenni???? Egy vadidegennel???

"nem lehet kényszeríteni 2embert arra ,hogy jóban legyen"

De arra igen, hogy a gyerek érdekében kulturáltan viselkedjenek egymással amikor találkoztok. Hogy képzeled a láthatást? Anyuka felküldi a lépcsőn egyedül, hogy véletlenül se fussatok össze? Utána megmondod a gyereknek, hogy rühellem anyád pofáját, be nem engedem a lakásba???? Hát tényleg ez kell a gyereknek!

2013. nov. 25. 22:06
 124/128 anonim ***** válasza:
100%

"nem lehet kényszeríteni 2embert arra ,hogy jóban legyen"

Hát maga se dolgozott soha életében egy percet se! Tájékoztatnám arról, hogy az élet arról szól, hogy csomó időt kell olyanokkal tölteni, akik nem feltétlenül szimpatikusak!

Ez családban is előfordul, általában épp azért, ami itt is a helyzet, egy harmadik személy érdeke miatt.

Úgy fognak magára nézni a bíróságon, ha ilyeneket ad elő, mint egy földönkívülire, vagy mint egy ostobára! Miért kapna meg maga bármilyen gyereket, ha utálja az anyját! Az a gyerek félig abból a nőből van, akit maga gyűlöl, genetika nem rémlik, heló!!!

2013. nov. 26. 11:20
 125/128 anonim ***** válasza:
100%
Itt kár a szóért,nem érti.Csak az a lényeg elvigye az unokát.Az sem érdekli szegény kicsi halálra rémülne ki az az idegen.Na ez az ami nem fog előfordulni,nincs olyan bírói döntés ami ezt megengedné.Hihetetlen meg nem fordul a fejébe ő a hibás..
2013. nov. 26. 15:37
 126/128 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltam rest végigolvasni az összes hsz-t. Nem igen szoktam én itt olvasáson kívül mást is csinálni de ez a kérdés bennem is indulatokat gerjesztett.

Kedves kérdező!

Maga nem mondható nagymamának! Ön egy gonosz, rosszindulatú nő! Semmi több! Csak arról hadovál,h magának mi a legjobb, de hogy a gyereknek mi az érdeke az tök mellékes.

Fogna egy két évest és csak úgy pikk-pakk elvinné? Miközben ordít és kapálózik?? Mert egy két éves kisgyerek tutira nem fogja szó nélkül tűrni,h szó szerint kitépi őt az édesanyja kezéből!

"Ő már 2szer látta a kicsit de azt mondta a szíve szakadt meg.gyermektartást is fizet,de ő családra vágyik nem vasárnapi apukaságra.Én pedig valóban gyülölöm azt a nőt ,de ki érezne másképp ebben a helyzetben ,nekünk se könnyű" >> Ja és akkor máris vörös szőnyeget terítsünk a fiacskája elé, mert a két év alatt 2x rápislogott a gyerekére??!! Mivel láthatta így gondolom az édesanya nem tiltja a fiát a gyerekétől. Tudja egy igazi felelősség teljes apa attól függetlenül,h együtt van e a gyermeke anyjával részt vesz a gyerek életében! Nem egy pár van szerintem nem csak itt, ahol apuka nem él anyukával mégsem egy évben egyszer látják a gyereküket! És vasárnapi apukának sem kell lenni! Nem kell feltétlen bíróságra rohangálni, felnőtt ember le tud ülni a másikkal és megbeszélni a láthatást! Képzelje, sok embernél működik ez!

Hogy egy kapcsolat szakítással végződik, az nem csak egy emberen múlik. Minden éremnek két oldala van. Lehet,h a menye sem csinált jól valamit na de a fia sem!

"De akkor elmondom azért akarta a fiam a külön kasszát mert jóval jobban keresett a nőnél és nem akarta ,hogy kihasználja" >>> Erről beszéltem! Felelősségteljes ember épp ezért megad mindent a gyerekének! A külön kasszában én nem hiszek, főleg ha már közös gyerek van. Akkor mire a külön kassza? Mi is csak addig voltunk külön kasszán a párommal míg teherbe nem estem. Utána már minden kiadást együtt terveztünk meg és ez a mai napig így meg. Egy gyerek esetében amúgy se nagyon beszélhetünk külön kasszáról. Mert bármikor beteg lehet, általában mindig van valami plusz kiadás, ruha, cipők, pelenka, stb...

Mindent összegezve: ha van Isten az égben és ha télen esik a hó, remélem nem lesz az a Bíróság amelyik akár egy percet is engedélyez magának!

2013. nov. 26. 20:44
 127/128 anonim ***** válasza:
100%

Hmm..

Azt mondja, nem akart közös kasszán lenni a nővel, mert félt, hogy kihasználná. Úgy hiszem, jobb mindenkinek, hogy elváltak útjaik, és ha a meny valaha is olvassa ezeket a sorokat: az istenért, soha ne add oda a gyereked ezeknek az embereknek!!

2013. dec. 1. 11:49
 128/128 anonim ***** válasza:
100%

"Felelősségteljes ember épp ezért megad mindent a gyerekének! A külön kasszában én nem hiszek, főleg ha már közös gyerek van. Akkor mire a külön kassza? "

Deneb..ssszmár!

Hát ez milyen? Szeretem, gyereket csinálok neki, akkor mégis hogyan merül fel bennem, hogy majd kihasznál? Miféle elmebeteg gondolkodás már ez??

2013. dec. 1. 11:51
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!