Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Kötelezhető-e a volt menyem,...

Kötelezhető-e a volt menyem, hogy az apa láthatási idejében nálunk legyen a gyermek?

Figyelt kérdés
A fiam és a volt párja még terhesen szakitottak.Bíróságon kapott láthatást a fiam nem tudja tartani,mert külföldre ment.Az unokám még nem láttuk mert azzal a nővel nem vagyok hajlandó még beszélni sem,de lassan a gyermek betölti azt a kort amikor már el lehetne hozni,a fiam helyett mi is lehetünk kéthetente hétvégén a gyerekkel?kötelezhető az anyja,hogy nekünk is oda adja a gyereket?

2013. nov. 23. 16:21
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/128 A kérdező kommentje:
Az azért érdekes ,engem szapul mindenki ,holott nekem kell a fiam és az unokám nélkül lennem.nem az a lényeg ami elmúlt ,hanem ami lesz...Az anyja nem kiváncsi ránk az rendben? az ,hogy mi sem ő rá az gaztett?ez nekem egyoldalú
2013. nov. 24. 12:07
 102/128 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellene rátok kiváncsi legye ? Csak gyűlölettel beszélsz róla, egy kedves szavad nem volt róla itt. Valószínű a való életben sem viselkedsz másképp vele. Én se szívesen megyek oda, ahol haraggal, gyűlölettel vannak irányomban. És mondd te miért nem kerested az elmúlt 2 évben ? Miért nem mentél el meglátogatni a gyerekágyas időszakban vagy utána. Te se gondolhatod komolyan, hogy egy pár hetes babát fog hurcibálni.

Férjemmel most várjuk az első babánkat (bármelyik órában megszülethet már :) ) szüleim, tesók, anyósomék is tudják, ha látni szeretnék az első időkben, akkor nekik kell hozzánk jönni. Nem mi fogjuk hurcolni más városba, faluba a picurt.

Neked kellett volna a picire kiváncsi lenni két éve...

2013. nov. 24. 12:20
 103/128 anonim ***** válasza:
100%

"Az anyja nem kiváncsi ránk az rendben"

Ezek után legyen rátok kíváncsi és ilyen légkörbe vigye oda a gyerekét: "azzal a nővel nem vagyok hajlandó még beszélni sem,"?????

Mégis hogyan egyeztetett volna egy napot, hogy odamenjen? Vagy tette volna le a csecsemőt a bejáratnál kis kosárban egy cetlivel, hogy 5-kor tegyétek vissza a lábtörlőre ahonnan elviszi????? Ha odavitte volna a gyereket, akkor megkínáltad volna-e egy kávéval, beszélgettél volna vele normálisan, hogy a gyerek nem szereti a spenótot, előző nap befalta a reszelt almát és múlt héten két napig szorulása volt??

2013. nov. 24. 12:24
 104/128 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és az, hogy a fiad nélkül vagy, azt rendezd le vele, felnőtt ember, nem? Ő döntött úgy, hogy elmegy külföldre, a lány nem zavarta át a határon, csak nem akart vele együtt élni.
2013. nov. 24. 12:25
 105/128 A kérdező kommentje:
ha betölti a 2évet a fiam elhozhatja,ez le van írva,ezek szerint ha más nem akkor biztos láthatjuk,ez 2hónap....a fiam pedig tudom,hogy elhozza
2013. nov. 24. 12:28
 106/128 anonim ***** válasza:
100%
jah... 2-szer látta a 2 év alatt... tuti most rohan hozzá... hagyjuk már... amúgy a drága fiad is IDEGEN a gyereknek... remélem az anyának van annyi esze hogy nem adja oda! Ugyanis megteheti!!!! Lehet nyugodtan jelentgetni... a bíróság a gyerek érdekeit nézi és nem a tieteket!!! egy biztos... pénzed lehet van de se lelked, se eszed... egy beképzelt öntelt önző nő vagy, akivel jobb lenne ha az a gyerek soha! nem találkozna...
2013. nov. 24. 12:37
 107/128 A kérdező kommentje:
igen de a bíróság majd azt is látja a fiam külföldön dolgozott és nem vakargatta.....,köteles lesz odaadni hiszen így van a határozat.Lehet szidni,mert messziről könnyű
2013. nov. 24. 12:47
 108/128 anonim ***** válasza:
100%

"nekem kell a fiam és az unokám nélkül lennem"

Nem kellett volna az unokád nélkül lenni, te döntöttél így, hisz nem is kerested. Azt hiszem, nem vita téma, hogy nem kerested.

Miért?

Egyértelműen azért, mert nagyobb volt benned a gyűlölet a menyed iránt, mint a szeretet, vagy az érdeklődés az unokád iránt.

Ez megint nem vita tárgya szerintem, mert ha nem így lenne, ha az lett volna neked a fontosabb, hogy lásd az unokát és nem az, hogy utáld a menyed, már régen megkerested volna.

Ez szomorú.

Egyszer majd az unokád olyan korú lesz, hogy a szemébe kell nézned és ezt elmondanod neki. Nekem a pofám lesülne.

2013. nov. 24. 12:54
 109/128 anonim ***** válasza:
100%

Arra nem gondolsz, hogy a szegény gyereknek milyen szar lesz, mikor vadidegenek elkezdik nyalogatni?

Az apai nagyszüleimet én is kb. 2 évesen láttam először, és ők voltak a "nyemama" és a "nyepapa", mert amikor ölbe vettek, meg puszilkodni akartak rögtön kapálóztam, hogy "nye! nye!"

2013. nov. 24. 13:14
 110/128 anonim ***** válasza:
100%
3 éves koráig nem hozhatja el, valamit benéztél.
2013. nov. 24. 13:20
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!