Kötelezhető-e a volt menyem, hogy az apa láthatási idejében nálunk legyen a gyermek?
Milyen gyakran jön haza a fiad? Ha most nem jön meglátogatni téged, gondolod hogy majd rohan hogy a gyereket vihesse? Nem hiszem.
Ráadásul ha a gyerek beteg a láthatás idején (ami azért ősszel-télen bőven előfordul egy közösségbe járó gyereknél), akkor nem köteles az anyuka átadni.
Ne nagyon éld bele magad.
Nem vagyok túlérzékeny, minden reklámon magát elsíró típus, de ezen most nagyon felháborodtam. Kérdező, nálad önzőbb embert keveset hordott még a hátán a Föld, egy vödör hideg víz kellene neked, hátha attól legalább 2 pillanatra észhez térnél.
Magasról letojod te a gyereket, nem a gyerek érdekel, egyedül, az, hogy az anyján bosszút állhass valami általad képzelt sérelemért (hiszen nem veled élt párkapcsolatban, hanem a fiaddal, az, hogy a fiadat elhagyta, benned nem tudom, miféle lelki törést okozhatott).
Képes lennél az aljas játszmádban egy 2 éves kisgyereket eszközként használni. Hát mocskos egy nőszemély vagy te.
Kedves (?) Kérdező!
Bírósági fogalmazó vagyok. Őszinte megdöbbenéssel olvasom amiket ír. És Önnek az sem jelent semmit, hogy száz válaszoló közül egyetlen egy sincs, aki Önnek adna igazat? Ismeretlenül?
Visszatérve a kérdésére, megválaszolom: Nem fog a gyerekhez láthatást kapni. A fia igen, de ez nem felcserélhető az Önök láthatási idejével. Továbbá a fia és Ön is csak alapos indokkal kaphatnak láthatást, mindenk körülményt mérlegelve. A körülmények nem Önöknek kedveznek, ráadásul a gyermek kiskorú. Ha kapnak, csakis olyat kapnak, ahol Önök nem lehetnek egyedül a kisgyermekkel, csakis az anya, vagy a felügyelő jelenlétében.
Magánemberként: Gondolkozzon el a válaszokon!
Igen. A fiad is akarta a gyereket, de a nő nevelje fel és fizesse az össze költségét, amíg a fiad éli világát a jó kis fizetéséből?
Remélem sosem fogod megkapni az unokád! Amúgy gratulálok, a fiad is nagyon sok dolgot megtanulhatott tőled az évek során.
Amúgy ha nem akarta, hogy kihasználja a nő, akkor ez már nem szerelem, itt nem bízott a fiad a nőben. Szóval nem a nő a hibás, hanem egyértelműen a fiad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!