Ti hogy mondtátok el a szüleiteknek, párod, ferjed szüleinek hogy kisbabát vártok?
Figyelt kérdés
Rögtön az elején elmondtátok?2013. szept. 12. 13:07
11/13 anonim válasza:
Mi pont aznap tudtuk meg, amikor születésnapot mentünk ünnepelni. Úgyhogy a teszt volt az ajándék :)
12/13 anonim válasza:
Anyósoméknál laktunk. Már amúgy is el akartunk költözni, így mikor lett lakás, leültünk velük, és bejelentettük/tem a költözést. (a férjem csak habogott, nem tudta kinyögni) És még hozzátettem, hogy ja, amúgy babánk is lesz. Mit mondjak, így ettől a kettőtől lementek hídba.
13/13 anonim válasza:
Terveztük a gyerkőcöt így párommal együtt izgultunk a teszt fölött.
Anyóséknál egy családi összejövetelen jelentettük be a hogy vagytok, m van veletek jellegű kérdés elhangzásakor.
Anyámék akkor váltak, elég nagy volt a kavarodás, így Anyunak csak futtában tudtam elújságolni, pont vezetésből ment vizsgázni (ettől-nem ettől, sikerült neki).
Olyan 10 hetes lehettem, mikor elmondtuk mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!