Ti hány éves korotoktól és miért (+ hogyan mondtátok el ezt a szüleiteknek) nem mutatkoztatok meztelenül?
Figyelt kérdés
Igazából még csak 11 éves vagyok, de úgy érzem, h megérdemlem azt, h mikor én fürdök simán bejönnek... Meg, h öltözés közben is ott bámulnak a tesóim... és hát elég idegesítő (kisebbek). Csak az a helyzet, h a szüleim nem olyanok akikkel szívesen elbeszélnék erről. Hogy közöljem ezt velük?2012. okt. 23. 20:05
1/15 anonim válasza:
-Kimennél, légyszi? Fel szeretnék öltözni.
-Aha
-Köszcsi
2/15 A kérdező kommentje:
Ezzel csak az a baj, h nekik is felkéne öltözni időben és ők még ilyenkor félig alszanak :D de am köszi felhasználom még
2012. okt. 23. 20:09
3/15 anonim válasza:
Ez a félig alvás csak színészkedés remélem tudod.
4/15 anonim válasza:
És olyankor te nem tudsz kimenni a fürdőbe átöltözni, vagy egy másik szobába?
5/15 anonim válasza:
nem is tudom már hogy ez hogy alakult ki nálam, de szerintem én csak simán kiküldtem őket a szobából/fürdőből ha öltöztem. de van olyan ismerősöm is, aki még mindig simán a szülei előtt öltözik. náluk az a megszokott.
17/l
6/15 anonim válasza:
Nálunk számukra volt természetes, hogy nem jöttek be. Szerintem meg se fordult a fejükben.
7/15 anonim válasza:
Engem a 9 éves lányom kiparancsol a fürdőböl, ha zuhanyzik, hogy ne zavarjam, egyedül akar fürdeni én meg szépen megértem és kimegyek. :) szólj nekik.
8/15 anonim válasza:
én olyan 9 évesen.
addig egy szobám volt a kistesómmal meg együtt is fürödtünk, de akkor kezdett nőni a mellem és megdumáltam anyuval hogy most már külön akarok öltözni meg mindent.
aztán akkortól el lett választva a szoba kezdetben függönnyel aztán gipszfallal.
9/15 anonim válasza:
Normális szülőnek éreznie kéne, hol az a pont, amikor már magára hagyja az öltözködő, fürdő gyereket. Én is kb 9 éves korom óta teljesen egyedül öltözöm, fürdök. Semmiképp nem egészséges dolog, hogy a bejárkálnak, ha fürdesz. Zárd be kulccsal az ajtót és öltözz a fürdőben!
10/15 anonim válasza:
Már nem igazán emlékszem,hogy nálunk hogy volt,de én 2 tesómmal voltam egy szobában..Általában kimentek,úgy hogy nem is kellett velük beszélnem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!