Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti hány éves korotoktól és...

Ti hány éves korotoktól és miért (+ hogyan mondtátok el ezt a szüleiteknek) nem mutatkoztatok meztelenül?

Figyelt kérdés
Igazából még csak 11 éves vagyok, de úgy érzem, h megérdemlem azt, h mikor én fürdök simán bejönnek... Meg, h öltözés közben is ott bámulnak a tesóim... és hát elég idegesítő (kisebbek). Csak az a helyzet, h a szüleim nem olyanok akikkel szívesen elbeszélnék erről. Hogy közöljem ezt velük?

2012. okt. 23. 20:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

-Kimennél, légyszi? Fel szeretnék öltözni.

-Aha

-Köszcsi

2012. okt. 23. 20:06
 2/15 A kérdező kommentje:
Ezzel csak az a baj, h nekik is felkéne öltözni időben és ők még ilyenkor félig alszanak :D de am köszi felhasználom még
2012. okt. 23. 20:09
 3/15 anonim ***** válasza:
24%
Ez a félig alvás csak színészkedés remélem tudod.
2012. okt. 23. 20:11
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
És olyankor te nem tudsz kimenni a fürdőbe átöltözni, vagy egy másik szobába?
2012. okt. 23. 20:17
 5/15 anonim ***** válasza:

nem is tudom már hogy ez hogy alakult ki nálam, de szerintem én csak simán kiküldtem őket a szobából/fürdőből ha öltöztem. de van olyan ismerősöm is, aki még mindig simán a szülei előtt öltözik. náluk az a megszokott.

17/l

2012. okt. 23. 20:21
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk számukra volt természetes, hogy nem jöttek be. Szerintem meg se fordult a fejükben.
2012. okt. 23. 20:55
 7/15 anonim ***** válasza:
65%
Engem a 9 éves lányom kiparancsol a fürdőböl, ha zuhanyzik, hogy ne zavarjam, egyedül akar fürdeni én meg szépen megértem és kimegyek. :) szólj nekik.
2012. okt. 23. 20:57
 8/15 anonim ***** válasza:
81%

én olyan 9 évesen.

addig egy szobám volt a kistesómmal meg együtt is fürödtünk, de akkor kezdett nőni a mellem és megdumáltam anyuval hogy most már külön akarok öltözni meg mindent.

aztán akkortól el lett választva a szoba kezdetben függönnyel aztán gipszfallal.

2012. okt. 23. 21:21
 9/15 anonim ***** válasza:
75%
Normális szülőnek éreznie kéne, hol az a pont, amikor már magára hagyja az öltözködő, fürdő gyereket. Én is kb 9 éves korom óta teljesen egyedül öltözöm, fürdök. Semmiképp nem egészséges dolog, hogy a bejárkálnak, ha fürdesz. Zárd be kulccsal az ajtót és öltözz a fürdőben!
2012. okt. 23. 22:15
 10/15 anonim ***** válasza:
75%
Már nem igazán emlékszem,hogy nálunk hogy volt,de én 2 tesómmal voltam egy szobában..Általában kimentek,úgy hogy nem is kellett velük beszélnem..
2012. okt. 24. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!