Ti hány éves korotoktól és miért (+ hogyan mondtátok el ezt a szüleiteknek) nem mutatkoztatok meztelenül?
Figyelt kérdés
Igazából még csak 11 éves vagyok, de úgy érzem, h megérdemlem azt, h mikor én fürdök simán bejönnek... Meg, h öltözés közben is ott bámulnak a tesóim... és hát elég idegesítő (kisebbek). Csak az a helyzet, h a szüleim nem olyanok akikkel szívesen elbeszélnék erről. Hogy közöljem ezt velük?2012. okt. 23. 20:05
11/15 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat! Am hidd le ők nem színészkednek!
2012. okt. 24. 19:33
12/15 anonim válasza:
Nem vagyok szegyenlos a szulim elott. Edesapam elott sem... Ennek ellenere nem megyunk be a furdobe ha a masik ott van. Van neha kulonleges eset, de pl az ocsem soha nem jonne be. Anyukaelott lazan levetkozok...de hozzatennem, hogy a munkahelyemen is tusolok, es atoltozok, ott is lathatnak meztelenul, de nem mutogatom magam, hanem magam kore tekerem a torolkozot...viszontb nem tornazva veszem fel a fehernemumet, de senki nem nez, en sem nezem ugye a tobbieket... Olyan 10 eves koromtol nem jonnek be ha tudjak h furdok, hacsak en nem mondom, h jojjenek nyugodtan, ugyen ez igaz a szobamra. Mar nem elek otthon, de igy sem jonnek be szobamba (ami mar a vendegszoba) ha ott vagyok, sot amugy sem nagyon, csak ha valaki jon hozzajuk. Amig a sajat szobam volt, amig a kollegiumban voltam senki nem tette be a szobamba a labat, egy ideig kulcsra is zartam, mert az ocsem megszegte ezt (nem azzal volt bajom, h mebent, hanem plyan allapotokat hagyott, amit rosszul esett latni is, belemorzsazott az agyamba stb)
13/15 anonim válasza:
Jah amugy jelenleg 25 vagyok es lany
14/15 anonim válasza:
küldki öket és kész. nem kell ezen olyan sokat beszélni.
én simám kiküldök mindenkit amikor öltözöm,vagy fürdök,..KB.11-12 éveskorom óta
15/15 anonim válasza:
Tudom már nem mai a kérdés, de én simán engedném a tesóimnak, hogy bent legyenek amikor fürdök. Sőt közösen fürödnék velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!