Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy mondanátok el a...

Ti hogy mondanátok el a szüleiteknek?

Figyelt kérdés
Nos van egy párom akit a szüleim nem "szeretnek", de én nagyon szeretem és szeretnék vele összeköltözni, csak félek elmondani nekik. Mert volt egy két olyan dolog amit a fejemhez vágtak vele kapcsolatban, hogy csak arra kellek, meg hogy nekem csak az kell és azért vagyok vele... Igaz van köztünk 16 év de én már nagykorú vagyok....
2012. szept. 25. 11:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi köztünk 15 év van,eleinte szerették a párom,de aztán valahogy nem kedvelték..összeköltöztünk,szüleim duzzogtak egy kicsit,most pedig egyedül járok haza..
2012. szept. 25. 11:45
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Igaza van a szüleidnek.Hidd el tapasztaltabbak az életben,ezért is látják azt amit te nem.
2012. szept. 25. 11:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Mivel nagykorú vagy, így elég, ha tényként közlöd a döntésed.

Akár igazuk van, akár tévednek, ezt akkor tudod meg, ha tényleg megpróbálod.

Ha boldognak látnak, jó esetben megbékélnek a dologgal. Ha nem, akkor hallgasd meg a véleményüket és gondolkozz el, miért nem vagy boldog. Te tudod, mi megy a saját párkapcsolatodban, de egy külső szemlélő láthat olyan dolgokat, amiket te belülről nem.

2012. szept. 25. 12:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy nem akarok haraggal elköltözni itthonról... Igaz ez már el van döntve, hogy én elköltözök, mert az itthoni légkör sem a legjobb... Meg azt sem értem, hogy annak idején mikor még nem voltam nagykorú simán elköltözhettem az exemhez most meg vissza akarnak már fogni de nagyon... ugyhogy nagyon nem értem őket mire jó ez nekik, hogy most akarnak visszatartani:/
2012. szept. 25. 14:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet azért,mert látják,hogy most akarsz hülyeséget csinálni...
2012. szept. 25. 17:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Bárcsak többet hallgattam volna anyukámra és apukámra...

Hidd el, ők mindig a legjobbat szeretnék neked és ha valakitől féltenek, az nem alaptalan.

A szülő nem csak a szemével lát, hanem a lelkével is. Bízz bennük.

De hogy a kérdésre is válaszoljak: ha féltenek egy embertől, akivel éppen szeretnél összeköltözni, nem lehet fájdalom nélkül közölni.

Az sem mindegy, hogy nagykorú vagy, de éppen hogy 18? Mert akkor a párod 34 éves, ami elég nagy korkülönbség...

Hallgass a szülőkre és gondold át mégegyszer a költözést (nagy eséllyel indulsz úgy, hogy vissza is fogsz költözni anyukádékhoz).

2012. szept. 27. 13:53
 7/9 Ronika91 válasza:
Én benne vagyok ugyanebben, nekem párom 13 és fél évvel idősebb nálam.. Nálunk is nagy vihart kavart az összeköltözés, de idővel a szüleid is rá fognak jönni, ha nem akarnak elvesziteni, kénytelenek elfogadni a párodat. De elmondhatod nekik, hogy fiatal vagy és a saját hibáidbol szeretnél tanulni, ki tudja, lehet, hogy hiba, hogy össze költöztök, de lehet, hogy nagyon boldogok lesztek együtt :)
2012. szept. 27. 16:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Eléjük állsz és azt mondod elköltözöl. Nagykorú vagy, felnőtt Te döntesz az életedről! Szereted őt? Akkor menj..Feltéve ha tudod finanszirozni a közös életeteket nem pedig a szüleidtől fogsz kunyerálni vagy élni azzal a lehetőséggel, hogy majd a barátod eltart.

20/L

2012. okt. 11. 13:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat ment mindenkinek a zöldike:)
2012. okt. 11. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!