Hogy mondtátok el a szüleiteknek, hogy ki szeretnétek költözni külföldre?
Nem értem a szüleid hozzáállását, hiszen innen már kb. mindenki menekülne. :S
Szerintem mondd meg előre, hogy te márpedig ezt szeretnéd, és kész, fogadják el.
Aztán meg, amikor konkrét lesz a dolog, szólj még egyszer, hogy na ez van, összejött, próbáljatok meg velem örülni.
Egy értelmes gondolkodású családban, ez örömként éli meg magá, nem sokként, van pénzed lehetőséged, otthon felvázolod nekik hogy így állunk és jövőhéten készülsz világot látni
Attól hogy szüleid ilyen magyar pártiak még neked nem kell felnőttként is megegyezni velük, sok olyan dolog van az élet területein, amit Ők is és Te máshogy gondolsz, ebből vannak a cirkuszok
A nem külföldi nevelésre, az illik talán a legjobban ahogy Orbán el lejmolta a sok lóvét a polgároktól és nem lehet élni itthon
Nekem kiadták az utom 18 évesen is, csak jelenleg sincs kivel mennem, egyedül meg félek :D
20/F
Nehogy feladd az elképzeléseidet miattuk. Amúgy még ha először haragszanak is, majd ha fél évig nem látnak, már hiányozni fogsz nekik.
Én pár héttel korábban szólnék, és tényként közölném a dolgot, nehogy szt higgyék, hogy lebeszélhetnek. Amúgy meg sok sikert!
Hát.... én szülőként írok... mindenképpen mond meg őszintén nekik és ne előtte 2 nappal, hogy legyen idejük rá felkészülni.
Nekem nagyon jó a kapcsolatom a lányommal, ha ilyen vágya lenne nem akadályoznám, de most úgy gondolom szinte biztos, hogy próbálnék a közelébe költözni (nem a nyakára) de valószínű így lenne meg az én boldogságom is, hogy együtt de mégis külön. Nekem mindig a lányom marad, még ha természetesen tudom és tiszteletben tartom, hogy azaz Ő élete. De nem akarok több száz esetleg ezer km távoltáságot!
Egyszerűen csak elmondtam, hogy tervezem, 1 évvel az egyetem befejezte előtt. Konkrétumokat 2 hónappal az indulás előtt közöltem.
Tegyük hozzá, hogy engem támogattak benne, édesanyám véleménye az, hogy ha beszélne nyelvet, menne ő is :)
engem támogattak. Anyukám azt mondta "az a madár, akit hagynak elrepülni, az visszajön, akit erővel vissza akarnak tartani az is kiszabadul, de sosem jön vissza"
Tudták, h vonzz a külföld, és tervezek kijönni. Hiányzunk egymásnak de szeret annyira h ne önzőzzön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!