Szerintetek előnyös, ha valaki a családjával megy ki külföldre?
Külföldre költöznénk, mert egyik családtagunk visszautasíthatatlan ajánlatot kapott.
Ha csak egyedül menne, nyilván nem tudna annyi pénzt hazahozni és talán úgy érezné magát, hogy ő az igás ló, akibe mindenki kapaszkodik. Ha viszont az egész család megy és mindenki talál munkát, akkor sokkal több pénzt lehet elrakni, olcsóbb egy főre az albérlet és nem kell látogatni a családot időnként, hiszen mind együtt vagyunk.
Mi akadályoz meg bennetek? :)
Ilyen ajánlatot nem mindig kapni. Merjetek lépni!
Minden jót, és sok sikert! :)
Én is mennék, de mivel nekem a családom csak az 1 éves kislányom, itt kell maradni :(
Hiába a nyelvtudás, a szakma, a munkatapasztalat, így azért nagyon nehéz...
Én nem dobnék el hirtelen mindent és indulnék el a vakvilágba. Ha nem jön össze véletlenül mégsem, akkor pedig nincs hova hazajönni. Nem egy ismerősöm járt így. Elvakultan loholtak kifelé minden bútorukkal együtt, eladták a lakásukat, majd nem jött be nekik a kinti élet és most nyomorultabb életet élnek, mint előtte.
Én amondó vagyok először menjen az, aki állást kapott. Szerezzen albérletet, nézzen körbe milyen lehetőségek vannak kint a család többi tagja számára. Erre 1-2 hónap bőven elég, ez idő alatt meg is érkezik az első egy-két fizetés, így már a családi kassza sincs annyira leterhelve. Aztán indulhat a család többi tagja is, de a lakást még mindig nem adnám el. Inkább kiadnám mondjuk albérletbe és otthon maradt családtagra bíznám, hogy havonta menjen fel a pénzért és nézzen körbe. Ha már biztos helyetek van kint és úgyérzitek szeretnétek is maradni, akkor lehet kezdeni árulni a lakást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!