Mit csináljak már elegem van?
Figyelt kérdés
Amikor lejön az unokahúgom nyaralni a mamám mindíg őt védelmezi,ápolgatja engem meg le se sz*r.Mostis már 2 napja eljöttem tőle mert mindíg lecseszett érte hogyha rászoltam hogy ne csináljon semmi hülyeséget.De ez már nem az első minden évbe ezt csinálja.2013. jún. 29. 18:49
1/2 anonim válasza:
Ha az unokahúgod messzebbről jön, a mamád, meg többször lát, (így jött le) akkor ne csodálkozz, hogy így van/így érzed. Ez természetes, és inkább ne szólj erről. Ne csinálj semmit, ez ilyen.
2/2 anonim válasza:
prbóálj erre a kis időre lelépni otthonról, keress elfoglaltságot, munkást, stb. Hagy őket kettesben, hátha megunja- Nálunk is ez van amúgy. Elvonulok és úgy senkinek nem lehet egy rossz szava sem rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!