Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ossze akarok veszni az elettarsammal mert elegem van mindenbol. De szeretem meg vmennyire mit tegyek?
Van egy 6 hetes kislanyunk
A parom egesz nap csavarog en a gyerekkel nent vagyok egesz nap az anyosombol elegem van. Egy baratnom sincs szuleim sincsenek itthon. Mit csinaljak?
Még annyira pici a kislányotok, most szültél össze kell még rázódnotok. Mindenképp beszélj az élettársaddal, ne veszekedéssel indíts, mert azzal nem oldasz meg semmit.
Szülés után azért érzékenyebb az ember, még ha nem is veszed észre magadon. Az első időszakban én is hiperérzékeny voltam mindenre. Jobb lesz, ha többet ki tudtok mozdulni, ne aggódj. Nekem sincsenek babás barátnőim (a nem babások is messze), úgyhogy tudom milyen. Mondjuk az enyém már 6 hónapos, így többet lehet vele játszani.:)
Nagyon intelligens módja a megbeszélésnek az összeveszés.
Mi az, hogy csavarog? Nem dolgozik, hanem szórakozik az utcán egész nap?
Mióta csavarog?
Hány évesek vagytok?Sajnos aki szül megváltozik az 180 fokot kell fordulni ezt te is tudhattad volna ami idáig volt már nem úgy lesz 24 órás anya leszel/lettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!