Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Jogos, hogy nem akarom, hogy...

Jogos, hogy nem akarom, hogy jöjjenek és én se akarok menni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A nagyszülők nyugdíjasak, ráérnek. Én dolgozom, hol délelőtt, hol délután óvónőként. Ha délelőttös vagyok, akkor van, hogy míg haza nem érnek a gyerekek készülök az ovira és főzök, várom őket haza. Ha délutános vagyok meg örülök, hogy hazaesek délután 6-ra és minden vágyam, hogy a gyerekeimmel lehessek végre.

Az őszinte problémám az, hogy nagyon sokszor érzem azt, hogy alig vagyok velük, keveset van együtt a család, a mi kis szűk családunk.

Problémám, hogy sokszor anyósék szó nélkül beállítanak, mert szeretnének 1-2 órát a gyermekekkel lenni, játszani. Viszont pl. mikor délutános vagyok én akkor mindig nagyon feszült vagyok azért, mert egésznap oda vagyok és minden vágyam, hogy a gyerekekkel legyek és zavar, hogy arra kell várnom, hogy együtt lehessünk.

Eddig minden vasárnap kb. kötelező jelleggel ott ebédeltünk, olyankor mennek párom tesójáék is.

Mi szombaton szoktunk együtt ebédelni. És én ezt is keveslem én szívesen megyek ebédre, de nem minden héten. Szívesebben mennék be csak úgy, hogy játszanak a gyerekekkel. De sokszor azt érzem amikor lenne időm bőven főzni akkor nem tudok. És hétköznap is csak a vacsora közös.

Őszintén ez az érzés fog múlni? Nem rég mentem vissza 3 gyermek után dolgozni. Kb. fél éve és fél éve érzem ezt, hogy nem akarok semmi mást csinálni csak hazaérni, enni a férjemmel a gyerekeimmel, kimenni sétálni, közösen játszani aztán aludni. Ha délutános vagyok reggel főzök.

jan. 5. 20:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
53%

Miért engeded be őket?

Hozzám aztán "beállíthatnak" anyósék, amíg a férjem nincs itthon, nem jönnek be, pont.

A negyedik, kapu előtt ácsorgós néhány perc után megtanulták, hogy hozzám nem "állít be", mert az udvarba sem engedem be.

tegnapelőtt 14:45
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

17-es, attól, hogy a férj lakása is a lakás, NEM jön be anyós-após, haver, amikor a férj nincs itthon.

Anyósom is ezzel a szar példával érvelt: a fiam is itt lakik, jogom van bejönni.

Bocs, Juli, a fiad DOLGOZIK, nekem még dolgom van, szóval nem érek rá szórakoztatni téged, szia. Gyere vissza, ha a fiad hazaért.

tegnapelőtt 14:47
 23/24 anonim ***** válasza:

Elég balfasz egy párod van, minek szültél ilyen nyomorultnak? Gondolom a gyerekek előtt is ilyen tutyu mutyi volt.

Mit gobdoltál, majd férfi lesz belőle?

tegnapelőtt 21:46
 24/24 anonim ***** válasza:
30%
23, miért balf*sz az, akinek jó kapcsolata van a szüleivel, és szívesen találkozik velük?
tegnapelőtt 21:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!