Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Már nem szeret, nem tud...

Már nem szeret, nem tud szeretni? Létezik olyan, hogy egy nagyon idős 91 éves nagymama egyszerűen oda jut, hogy már nem szereti a kedvenc unokáját?

Figyelt kérdés

Egy életen át rendkívül szoros volt köztünk a kapcsolat, kitaláltuk egymás gondolatait, befejeztük egymás mondatát, nekem ő a világ mindenség, dicsőítettem, a múzsám a legjobb barátnőm, anyám helyett anyám.

Az utóbbi években elkezdett szépen lassan leépíteni. Először csak megtiltotta, hogy menjek hozzá látogatni, aztán már nem is telefonált, végül elég volt neki a messengeren 2 hetente néhány szót írni nekem.

Most már ott tartunk, hogy miatta teljesen megszakadt a kapcsolat, kitagadott úgy érzem nem szeret már.

Létezik olyan, hogy valaki nem tud már szeretni?

(Ép elméjű a mama, életvidám, a fiaival, menyevel, barátnőivel jó a kapcsolata, nem demenes)

nov. 19. 11:53
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
52%

Úgy gondolom, demens szegény.

Lehet, hogy a történetem neked segít egy kicsit megérteni őt. A testvéremet öreg és demens korára elkezdték pátyolgatni bizonyos rokonok. Annyira, hogy a testvérem váratlanul közölte velem, nem akar kapcsolatot sem velem, sem a gyermekeimmel.

Közben azok a rokonok kifosztották a bankszámláját, elvitték a herendi porcelánjait és több mindent.

Ez a halála után derült ki.

Engem és a gyerekeimet kitagadott az örökségből, arra hivatkozva, hogy nem ápoltam. Holott ő tiltott ki bennünket.

A sors iróniája, hogy nem azokra a rokonokra hagyta a vagyonát, akik állítólag önfeláldozóan törődtek vele, hanem egy alapítványra.

Nekünk semmi nem maradt, de nem is bánom.

Viszont a közműdíjakat a hagyaték átadásáig velem akarta megfizettetni a közműcég, idegölő volt harcolni velük, hogy ne rajtam hajtsák be.

dec. 11. 07:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!