Túlreagálom, vagy igazam van?
Eszem megáll, hogy apád hagyta ezt egész eddigi életében és eltűri, hogy a gyerekeit bántják!
A vén boszorkány szívja a véreteket és a szüleid hagyják.
Meg is érdemlik, én csak téged sajnállak.
Szerintem egyszerűen közöld, hogy testi tüneteid vannak a vénasszonytól és nem mégy oda.
Amilyen mulya apád van, ezt is hagyni fogja.
Hasonló az egyik nagymamám. Én kiosztottam párszor, azóta nem várja el, hogy menjek hozzá. Anyuék tartrják vele a kapcsolatot, mert "csak az anyja", bár én megmondtam anyunak is, hogy csak könnyítene magán, ha le se szarná az öreglányt. Csak belé van nevelve ez a feltétel nélküli tisztelet és hiába mondom neki, hogy hanyagolja a találkozókat, bűntudata lesz, ha nem keresi. Én nem tartom már a kapcsolatot vele, ő sem kíváncsi rám, mert én nem nyelem le a szarjait. Csak az olyan rokonokat szereti, akiket tud terrorizálni.
Évek óta először pár hete hívtam fel, mikor úgy beszélt anyámmal, mint a retkes rongyal (anyu a lánya), és bőgve hívott fel anyu, hogy mekkora szemét volt nagyanyám (külön háztartásban élünk). Akkor hívtam fel sok év után és osztottam ki, hogy nagyon jó lenne, ha nem baszogatná anyámat, mert az lesz a vége, hogy ő is lekopik róla, aztán max a kaszás nyitja majd rá az ajtót, senki más.
Rövid úton ki kell osztani a vén krvát, utána ő fog sírva könyörögni, hogy többet ne engedjenek téged hozzá.
Nálunk is volt hasonló a családban. Az asztalra csaptam, hogy elegem van, hogy a "kedves" új feleség mérgezi a családot a hazugságaival. Nagyapám melléáll, mondván, hogy ő egy szent, még életében nem hazudott. Onnantól kezdve rohadjon meg mindkettő ott, ahol van, hála istennek egyikkel sem kell tartanom a kapcsolatot.
Az én mamám is néha kötözködik, sérteget ahogyan legutóbb is nagyon megbántott az egyik megjegyzésével.Azóta nekem nincsen kedvem menni hozzá nem is voltam de folyamatosan hívogat hogy menjek. Mert a telefonját kellene megcsinálnom, de azt állítja hogy nem csak azért hanem látni is szeretne. Szóval én a te esetedben azt tudom mondani hogy ne menj hozzá, ha folyamatosan csak bánt.
Mert akkor csak magadat rombolod vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!