A gyereketek nagyszülei is “szenvednek”, ha egy hétig nem láthatják az unokát?
Figyelt kérdés
Anyósom folyton olyanokat mond, hogy “elvonási tünetei voltak”, meg “azon gondolkodott, hogy mikor láthatja újra”. (Heti egyszer biztos látja, de most, hogy nyári szünete van - amúgy iskolában dolgozik nem tanárként - van, hogy heti 3x is találkoznak). Ha egyszer - miatta is - úgy jön ki, hogy nem láthatja egy hétig már kérdezi, hogy “de akkor egy egész hétig nem láthatom, jajj …”.aug. 20. 03:17
51/55 anonim válasza:
Nehogy már a kérdezőnek kelljen az anyós miatt ugrálnia csecsemővel, mert az anyós akar valamit? Aki akar valamit, az lép. Nem a másiktól várja. Nem 90 éves béna (a 80 éves az még vígan jár), hanem 59 éves dolgozó.
52/55 anonim válasza:
Szerintem inkább leesik a nagyi vérnyomása a melegben, arra szerintem nem szoktak gyógyszert adni. Bár inkább túlzott aggodalmasságnak tűnik, például hogy 1x rosszul lett és azóta viteti magát, mivel a család kiszolgálja tehát nincs kényszerítve hogy túllépjen rajta. Szerintem erősítsd meg a lelked, hogy nem kötelességed az anyósodat kiszolgálni és a boldogságát biztosítani. Ha ezt tisztázod magadban, akkor nem fog tudni érzelmileg manipulálni és húzhatsz határt. Vagy dönthetsz úgy is, hogy ez egy befektetés, és ha kicsit nagyobb lesz a gyerek akkor nagy könnyítés lesz, ha a nagyinál sokat van (persze ehhez érdemes kipuhatolni hogy betartják-e majd a szabályaid, nem ültetik míg túl kicsi, a korának megfelelően etetik, meg nem tudom még miből szokott konfliktus lenni).
53/55 anonim válasza:
Ennél a lusta nagyinál nem lesz sokat, 52-es, csak a szája nagy.
54/55 anonim válasza:
Mi egy héten legalább 1x találkozunk anyosomekkal. Ha mégsem, akkor atjonnek, mert valóban már,, unokahiányuk van ". Persze előtte mindig megkerdezik, hogy tudnak e jönni. De mi nagyon jóban vagyunk, közel is lakunk egymáshoz. Jó lenne, ha mindenkinek olyan nagyszülei lennének, mint a lányaimnak.
Ez persze anyámra nem vonatkozik, ő egész más.
55/55 anonim válasza:
53as ennyi erővel majd a lusta anyjánál se lesz sokat a gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!