Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Két hétig egy szobában a 18...

Két hétig egy szobában a 18 éves gyerekkel?

Figyelt kérdés
Egy nyaralásról lenne szó, a szülők egy 4x6 négyzetméteres szobát vettek ki, két ággyal. A család folyamatosan veszekedik, szülő a gyerekkel, szülők egymással. Ezt hogy lehet kibírni?
2019. márc. 1. 18:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Otthon kell maradni.
2019. márc. 1. 18:55
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Hát nem tudom, nyaraláskor gondolom csak aludni jár ah ember a szobába, ki lehet bírni. De nem kötelező a gyereknek velük menni
2019. márc. 1. 18:57
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Én 25 éves korig éltem egy 30 nm-es lakásban anyámmal... nem igazán tudom sajnálni azt, aki egy nyaraláson hisztizik. Ott úgyis csak aludni jár az ember normális esetben, nem a szálláson fogja tölteni a nyaralóidőt. Alváshoz meg ki lehet bírni egymást.
2019. márc. 1. 18:58
 4/11 anonymousreview60 ***** válasza:
98%
Ki vagy te ebben a helyzetben?
2019. márc. 1. 19:05
 5/11 anonim ***** válasza:
23%
A hisztis gyerek
2019. márc. 1. 19:47
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Magyar család nem tud normálisan nyaralni maradjon otthon,végig üvölteni minek?
2019. márc. 1. 20:58
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
összeszorított fogakkal, nekem kb. tíz éve elég jól megy. rohadna meg az egész nyár. a nyaralásnál már csak a karácsony rosszabb. szörnyű.
2019. márc. 1. 21:37
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen körülmények között miért kell nyaralni menni? A nyaralás nem a pihenésről, az önfeledt kikapcsolódásról szól? Ehhez az is hozzátartozik, hogy kényelmesen aludjon az ember, és hazsnálja a zuhanyzót, wc-t...sőt, ha kedve van hamarabb pihenni menni, azt is megtehesse. Miért nem vesznek ki két szobát, vagy egy több helysiégből álló apartmant? Ne mondja már nekem senki, hogy kényelmes olyan helyzet, ahol 3 felnőtt, köztük egy házaspár ekkora helyen van összezárva...
2019. márc. 2. 05:46
 9/11 anonim ***** válasza:
88%
2 hét az rengeteg idő. Ha nyűg, nem szerveznék családi nyaralást.
2019. márc. 2. 10:13
 10/11 anonim ***** válasza:
66%
Jobb lenne akkor már csak 1 het de külön. Bar a leírás szerint nem egy idilli nyaralásnak nez ki amúgy se. Mi a 12 és 14 éves gyerekeinknek is külön szobát veszünk ki, mert 1.nekik is izgis külön lenni tőlünk 2.nekünk is jár egy kis romantika kettesben. Szóval 2 het nyaraláa amúgy is szerintem túl hosszú, inkább a rövidebb de komfortosabbat preferálom.
2019. márc. 2. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!