Két hétig egy szobában a 18 éves gyerekkel?
Figyelt kérdés
Egy nyaralásról lenne szó, a szülők egy 4x6 négyzetméteres szobát vettek ki, két ággyal. A család folyamatosan veszekedik, szülő a gyerekkel, szülők egymással. Ezt hogy lehet kibírni?2019. márc. 1. 18:51
2/11 anonim válasza:
Hát nem tudom, nyaraláskor gondolom csak aludni jár ah ember a szobába, ki lehet bírni. De nem kötelező a gyereknek velük menni
3/11 anonim válasza:
Én 25 éves korig éltem egy 30 nm-es lakásban anyámmal... nem igazán tudom sajnálni azt, aki egy nyaraláson hisztizik. Ott úgyis csak aludni jár az ember normális esetben, nem a szálláson fogja tölteni a nyaralóidőt. Alváshoz meg ki lehet bírni egymást.
4/11 anonymousreview60 válasza:
Ki vagy te ebben a helyzetben?
6/11 anonim válasza:
Magyar család nem tud normálisan nyaralni maradjon otthon,végig üvölteni minek?
7/11 anonim válasza:
összeszorított fogakkal, nekem kb. tíz éve elég jól megy. rohadna meg az egész nyár. a nyaralásnál már csak a karácsony rosszabb. szörnyű.
8/11 anonim válasza:
Ilyen körülmények között miért kell nyaralni menni? A nyaralás nem a pihenésről, az önfeledt kikapcsolódásról szól? Ehhez az is hozzátartozik, hogy kényelmesen aludjon az ember, és hazsnálja a zuhanyzót, wc-t...sőt, ha kedve van hamarabb pihenni menni, azt is megtehesse. Miért nem vesznek ki két szobát, vagy egy több helysiégből álló apartmant? Ne mondja már nekem senki, hogy kényelmes olyan helyzet, ahol 3 felnőtt, köztük egy házaspár ekkora helyen van összezárva...
9/11 anonim válasza:
2 hét az rengeteg idő. Ha nyűg, nem szerveznék családi nyaralást.
10/11 anonim válasza:
Jobb lenne akkor már csak 1 het de külön. Bar a leírás szerint nem egy idilli nyaralásnak nez ki amúgy se. Mi a 12 és 14 éves gyerekeinknek is külön szobát veszünk ki, mert 1.nekik is izgis külön lenni tőlünk 2.nekünk is jár egy kis romantika kettesben. Szóval 2 het nyaraláa amúgy is szerintem túl hosszú, inkább a rövidebb de komfortosabbat preferálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!