Mi a teendő, ha a megítélt láthatási időben az Apuka mégsem viszi el a gyerekeket és ezt utolsó pillanatban közli nem is velem, hanem a gyerekkel?
Senkit sem akarok feljelenteni! Ezerszer könyörögtem már, hogy velem egyeztessen, ne a gyerekekkel -van SMS, email, viber bármelyiken megtehetné, de egy sértődött kisgyereket semmivel se lehet ravenni a kommunikációra! Én hiába irnám hogy fix programom van mert azt m9ndja nem az ő dolga oldjam meg. Most különösen sértődött mert most jött ki írásban is az ítélet.
Volt, hogy 3 héttel előtte irtam fix utazasom van, majd 2nappal előtte közölte hogy nem ér rá.
Azt se tartom megoldásnak hogy mindig en alkalmazkodjak es soha ne tervezhessek 1 napnal előbbre mert ebből neki az jön le, hogy barmit megtehet.
Én megértem a kérdezőt teljes mértékben. Elvált szülők gyerekeként írok, tehát van fogalmam ezekről a dolgokról. Apám is annak idején beígért mindenféle programot, aztán ő is lemondogatta ezeket úgy 70%-ban. A szívem törte össze mindig. Anyukám vigasztalt engem, én meg nyeltem a könnyeimet, mert apámnak is hirtelen mindig más dolga akadt. Hiába szólt neki anyám, hogy nem kéne az érzéseimmel játszani, meg hogy inkább ne ígérjen semmit legközelebb, apám addig folytatta, amíg elég idős nem lettem, és magamtól be nem szüntettem a kapcsolattartást.
Mindenközben anyám folyamatosan túlórázott, hogy meglegyen otthon minden és ilyenkor szépen betelefonált a munkahelyére, hogy bocs, de mégsem tud bemenni... szóval lehet itt normális anyázni, mint ahogy a 67%-os válaszoló teszi, csak nem érdemes, mert itt az anyával semmi gond.
Bennem az is felmerült, hogy ilyen éretlen embereknek, mint ez az apa, minek kellett gyerek, de sajnos ez nem kirívó eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!