Ordibálós nagymamával mit lehet csinálni, ha egyébként normális?
21. Ekkora baromságot írni ...
22. Nehogymár megmondjátok egy felnőtt embernek hogyan viselkedjen! Ha el akar valakit küldeni a francba akkor küldje el! Ha megbüntetik miatta akkor így járt.
Gőzötök sincs mi a normális. Gőzötök sincs a másik életéről. Kis burokban nevelkedett pudingok vagytok.
22
80 éves, 24 éve él egyedül, tehát 56 volt, amikor meghalt a férje. 56. Az 56 az még fiatalnak mondható. Annyi idősen még dolgozott, napi kapcsolatban volt mas emberekkel. Hány éve volt házas? 30 kb? Más az, amikor valaki 50 éve él valakivel, más az, aki 30, 60 vagy 80 évesen veszíti él a párját.
Emellett a normális nem azt jelenti, hogy minden egyes emberre igaz, hanem azt, hogy nem kirívó eset.
Azt is hozzá tenném, átlag ember életében nem sok idős ember van jelen. Mint írtam, én idősek otthonában voltam önkéntes, nagy eséllyel sokkal több idős emberrel kerültem kapcsolatba, mint egy átlag ember.
26. Nem mondhatod meg neki, hogy mit csináljon. Ha törvénytelent tesz, akkor elintézik. A normális az, hogy az ilyen kis pudingokat megeszik és kisz....k.
Az nem normális, hogy te majd megmondod másoknak, hogy mi a normális. Libsi.
Na, itt a probléma! Hetente 1x rányit valaki, hogy megnézze, él-e még! Az ember társas lény! Ha x évtizedekik volt valakije akivel beszélgethetett, majd egyszercsak egyedül marad, mint a kisújja... Gondolj bele milyen szar lehet neki egyedül! Szerintem nincs neki semmi baja, csak simán már elege van mindenből. A magány tönkretette! Legalább egy macskát vagy egy kiskutyát vigyetek már neki, akihez tud beszélni szerencsétlen öregasszony!
Mi a nagyszülőkhöz naponta- két naponta bementünk, vagy legfeljebb beköszöntünk, de ha épp nem volt lehetőségünk, akkor felhívtuk... Nem hagytuk őket magukra! Ne csodálkozz, ha rámorog mindenkire, hiszen annyi baja lehet magában, amit nem tud elmondani senkinek, és az mind kitőr belőle, a boltban a postásnak, vagy bármikor... Aztán meg mindenki lebolondozza szegényt!
Menj el hozzá minden nap és beszélgess vele, vagy csak üljle és nézd vele a tv-t! Lemerném fogadni hogy 1-2 hét és megint ő lesz a bájos nagyi, akit mindenki szeret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!