Ez normális 80 évesen?
Amikor te osszejottel a fiuval ugyan annyit beszeltel es talalkoztal a szuleiddel , barataiddal ?
Sose volt olyan , hogy nem vetted fel a telefont mert epp a fiuddal/ferjeddel voltal?
Friss kapcsolatban teljesen normalis ha a tobbi ember / rokon hatterbe szorul. Ugy kb 14-100 eves korig normalis.
En kifejezetten orultem mikor az en 80+ éves mamam " osszejott " a szebeszoszed bacsival.
Egyutt kerteszkedtek, kirandultal stb.
Nagybattyam felesege volt ilyem irigy lotyo mint te. Ott furta oket ahol csak tudta. Persze o is azt mondta , hogy jajjj csak hianyzik az unokaknak. Nagy lof@aszt csak rbokte a csoret h a mami mar nem ugrik mikor o futyul.
Elozo vagyok.
En nagyon eltem, hogy ilyen jol egymasra talaltak. Annyi volt, hogy tudtam ezentul nem tudok varatlanul betoppani mert eselyes, hogy nincs otthon mert epp csavarognak valahol.
Es bizony az is elofordult, hogy hivtam , hogy mennek es azt mondta ne mert epp aszomszeddal gyomlaljak a kertet. Tiszta romantika. 😅💗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!