Mamám szerint, a hétvége arra való,hogy akkor is dolgozz, de akkor a házban, vagy kint az udvaron,ha vidéki vagy. Mert amikor ők voltak fiatalok,akkor is a munkából munkába mentek. Nektek, mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Azt szokta mondogatni,amikor fiatal lány volt,hogy a dédimama mellett (ő háztartásbeli volt), neki minden nap fel kellett mosni otthon, és tőlem is azt várja el,hogy minden áldott nap patyolat rend legyen a házunkban. AMikor még velük éltem,nem lehetett leülni sem szinte pihenni,meg hobbizni,mert dolgozz, dolgozz, dolgozz..Szerintetek ez normális megközelítése az életnek?júl. 4. 10:52
21/24 anonim válasza:
Sok idős ilyen, az ő véleményük nem fog változni. Meghallgatod, amit hasznosnak itélsz megfogadsz a mondandójából, a többivel nem foglalkozol.
22/24 anonim válasza:
Kicsit OFF: én rengeteget túrázom és pont az idősebb korosztály aki aktív ebben a témakörben, szóval ott is vannak akik felfogták, hogy nem a munka meg unoka a világ közepe.
23/24 anonim válasza:
Nem vagyok már fiatal, de úgy vagyok vele, hogy az ember otthona az nem egy második munkahely. A családi ház pedig szerintem annak való, aki nem tud mit kezdeni magával.
24/24 anonim válasza:
nem ertek veled egyet 23 as. nekunk nemcsak egy csaladi hazunk van hanem ez egy kis hobbyfarm. azert hobby mert nem ebbol elunk, viszont mindig szerettunk volna sok allatot a varosi hazunkban ez korlatozva volt. itt vannak lovaim cicak, kutyus volt arva kisbarany amit felneveltem stb. hidd elo a kertes hazban se kell folyton dolgozni. mi szeretunk olvasni tvt nezni jatszani az allatokkal elmenni idonkent baratokkal . tegnap valahogy ugy alakult hogy egesz nap a gepnel voltam es a mosogatas szepen elmaradt pedig van gepem mar vagy 30 eve. ma megcsinaltam es annyi. ha nincs tipp toppra megcsinalvaa hazban minden akinek nem tetszik maradjon tavol. mindig attol fugg az ember mit tart fontosnak az eletben. en panelban nem szeretnek elni mert tobb mint 40 eve vannak allataim es ott nem lehetne pl. 6 benti cicat tartani, vagy pl. engem zavarna hogy nincs lehetosegem hogy kiuljek mondjuk a teraszra , vagy csinaljunk paran egy kerti sutogetest. itt ahol elek a lakossag nagy resze kertes hazakban el, mi Mo on is abban laktunk. ha lennenek unokaim akkor se roluk szolna az eletem az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!