Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mamám szerint, a hétvége arra...

Mamám szerint, a hétvége arra való,hogy akkor is dolgozz, de akkor a házban, vagy kint az udvaron,ha vidéki vagy. Mert amikor ők voltak fiatalok,akkor is a munkából munkába mentek. Nektek, mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Azt szokta mondogatni,amikor fiatal lány volt,hogy a dédimama mellett (ő háztartásbeli volt), neki minden nap fel kellett mosni otthon, és tőlem is azt várja el,hogy minden áldott nap patyolat rend legyen a házunkban. AMikor még velük éltem,nem lehetett leülni sem szinte pihenni,meg hobbizni,mert dolgozz, dolgozz, dolgozz..Szerintetek ez normális megközelítése az életnek?
júl. 4. 10:52
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
80%
Ha nekik szar volt legyen másnak is - mentalitás.
júl. 4. 10:57
 2/24 anonim ***** válasza:
92%
Nekik ez a normális. Rájuk kell hagyni, változni már nem fognak, aztán meg ignorálni, a mai élet már nem ilyen.
júl. 4. 10:59
 3/24 anonim ***** válasza:
88%
Ja, mint amikor a skót is azért nem kefél, hogy a nő ne élvezzen. KB.
júl. 4. 11:03
 4/24 anonim ***** válasza:
82%
Nem feltetlenul azert, amir #1 irt, hanem a boomerek kiskorukban egyszeruen igy lettek felnevelve, ezt "programoztak" az agyukba. Ha satanista verritualek vegzese lett volna a norma, akkor most annak az elvegzeset kovetelne a kerdezotol, akar van mogotte szeretet vagy rosszindulat. 😀
júl. 4. 11:07
 5/24 anonim ***** válasza:
93%
nem , szerintem nem helyes ez az eletfelfogas. en nem vagyok fiatal (60 feletti no), de szeretek kikapcsolodni es a hazimunkat akkor vegzem el amikor kedvem tartja. nem vagyunk rendmaniasak, szeretunk tv t nezni netezni olvasni, beszelgetni egymassal stb. En eltem varosban is es videken is de a mi csaladjainkban nem volt ilyen szigoru a szemlelet. Ha nem laksz veluk akkor hagyd rajuk eljenek ahogy nekik tetszik. Te meg elj ugy ahogyan te es a meletted eloknek jo.
júl. 4. 11:14
 6/24 anonim ***** válasza:
21%
Azért mondjuk abba bele ne halj már, hogy fel kell mosni otthon...
júl. 4. 11:15
 7/24 anonim ***** válasza:
18%
Hergelős kamukérdések a nyári szünetben.
júl. 4. 11:17
 8/24 anonim ***** válasza:
86%

Ebben mi a hergelő?

júl. 4. 11:21
 9/24 anonim ***** válasza:
19%
Ha majd egyszer saját házad lesz, tudni fogod, hogy ez csak így működik.
júl. 4. 11:21
 10/24 anonim ***** válasza:
91%

Nyilván nem csak munkára való a hétvége, de szerintem bizonyos kor fölött pl. kifejezetten öröm és kikapcsolódás lehet a kerti munka. Én pl. 40 körül jöttem rá, hogy pl. már a fűnyírás sem kötelező nyűg, hanem kikapcsolódás, virágok, bokrok ültetéséről nem is beszélve. Veteményben is gondolkodom (bár most csak pár tő paradicsomom van)

Én amúgy is szeretek itthon dolgozni. Végre a sajátomat vihetem előre, tehetem szebbé, nem mást gazdagítok meg a számláimra gyűjtök, mint a munkában (bár szerencsés vagyok, szeretem a munkámat)

júl. 4. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!