Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért baj az ha a gyereknek...

Zoltán9 kérdése:

Miért baj az ha a gyereknek megengedek olyan dolgot ami örömöt okoz neki?

Figyelt kérdés
Megkaptam nagyszuloktol gyenge jellem vagyok mert vizet akartam adni a gyereknek hogy tudjon játszani buburekot fújni,mert anyja meg nem engedte,meg majd megver minket mert megvan neki minden engedve pedig nincs és sehol sincs vele gond,nem vagyok következetes mert így nem lehet gyereket nevelni hogy anyja meg apja mást mond

máj. 5. 18:27
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

"Az aki nemet mondott, miért nem beszélte meg előbb a másikkal? Mi az, hogy a "másik nem mond rá igent"? Az "egyik" milyen alapon mond nemet, ha nem beszélték meg?"

Nem tudom, miért nem beszélték épp akkor meg. Lehet azért, mert csak az egyik szülő volt jelen, lehet azért, mert már milliószor meg lett beszélve és mindig ugyanaz a nem volt a közös döntés. Nincs semmi önellentmondás a valaszomban.

Nálunk pl ez úgy működik, hogy aki jelen van, az dönt, vagy komoly probléma esetén, ahol nagyobb tétje vana dolognak, azt mondja az, aki jelen van, hogy nem tudom még, ezt meg kell beszélnem anyáddal.

máj. 6. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!