Meg engednéd neki?

Figyelt kérdés
A lányom most 14 és áthívná az egyik barátnőjét és az egyik fiú barátját a (fiú 15 éves) ottalvós bulira. Ti megengednétek neki , én a fiú miatt aggódóm. Természetesen a gyerekek szüleinek a telefon számát elkérném.

2021. jún. 28. 23:35
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
43 szavazat
 1/5 anonim válasza:
100%
19 éves vagyok, tehát inkább a lányod szemszögéből tudok szólni, de szerintem nyugodtan engedd meg. Hárman lesznek, nem hiszem hogy ekkora csődör a fiú. Viszont én úgy gondolom hogy jobb ha nálatok lesznek mintha a végén hazudnia kell a hollétéről, akkor nagyobb baj történhet. Az én szüleim mindig jobban örültek ha nálunk vagyunk 😄 akár haverokkal akár a volt pasimmal.
2021. jún. 28. 23:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Megengedném. Nem lesz baj, túlreagálod. Ha meg netán baj lenne, a lányod sikolt egyet, és úgyis meghallod.
2021. jún. 29. 08:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi is voltunk ilyen helyzetben ennyi idősen :D Nekem csupa jó emlékem van erről, nem történt semmi olyasmi, aminek nem kellett volna.

Én olyan 15-16 voltam, a másik lány barátnőnk velem egy idős, a harmadik lány, akinél voltunk olyan 14-15 körül volt, illetve egy fiú, aki 16-17 körüli. Épp szilveszteri buli volt, a lány szülei átmentek a szomszédhoz, így mi négyesben ittuk a gyerekpezsgőt, a dr peppert, a sima kólát, meg tömtük magunkba a chipset, és szórakoztunk egymás hülyeségein. Kétszer le is mentünk tűzijátékot nézni, aztán megnéztünk egy horrorfilmet, és aludtunk a földön, mint a heringek :) hárman lányok egymás mellett, a fiút pedig száműztük tőlünk olyan 2-3 méterre :D Másnap meg elmentünk moziba.

Igaz azóta majdnem 10 év telt el, de még a mai napig nosztalgiázunk.

A szülők nyugodtak voltak, mert tudták, hogy hol és kikkel vagyunk, illetve meg is bíztak bennünk.

2021. jún. 29. 08:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az lemaradt, hogy a szülők is befutottak az éjféli koccintásra, sőt azért óránként ránk néztek, hogy egyben van-e még a lakás :D
2021. jún. 29. 08:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Engedném.
2021. jún. 29. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!