Meg engednéd neki?
Mi is voltunk ilyen helyzetben ennyi idősen :D Nekem csupa jó emlékem van erről, nem történt semmi olyasmi, aminek nem kellett volna.
Én olyan 15-16 voltam, a másik lány barátnőnk velem egy idős, a harmadik lány, akinél voltunk olyan 14-15 körül volt, illetve egy fiú, aki 16-17 körüli. Épp szilveszteri buli volt, a lány szülei átmentek a szomszédhoz, így mi négyesben ittuk a gyerekpezsgőt, a dr peppert, a sima kólát, meg tömtük magunkba a chipset, és szórakoztunk egymás hülyeségein. Kétszer le is mentünk tűzijátékot nézni, aztán megnéztünk egy horrorfilmet, és aludtunk a földön, mint a heringek :) hárman lányok egymás mellett, a fiút pedig száműztük tőlünk olyan 2-3 méterre :D Másnap meg elmentünk moziba.
Igaz azóta majdnem 10 év telt el, de még a mai napig nosztalgiázunk.
A szülők nyugodtak voltak, mert tudták, hogy hol és kikkel vagyunk, illetve meg is bíztak bennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!