Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért baj az ha a gyereknek...

Zoltán9 kérdése:

Miért baj az ha a gyereknek megengedek olyan dolgot ami örömöt okoz neki?

Figyelt kérdés
Megkaptam nagyszuloktol gyenge jellem vagyok mert vizet akartam adni a gyereknek hogy tudjon játszani buburekot fújni,mert anyja meg nem engedte,meg majd megver minket mert megvan neki minden engedve pedig nincs és sehol sincs vele gond,nem vagyok következetes mert így nem lehet gyereket nevelni hogy anyja meg apja mást mond

máj. 5. 18:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
18%

6!

Kerlek idézd, hol volt arrol szo, hogy anyu es apu ket különböző helyszínen es idopontban tiltott meg valamit. A kerdesben a nagyszuloknel voltak, anyu azt mondta nem, apu meg azt, hogy igen.

10!

Neked annyira nem sok eszed lehet ezek szerint.

máj. 5. 19:07
 12/31 anonim ***** válasza:
87%
Ha anyu nem engedi erre a gyerek apunál kisírja, és megkapja az valóban gáz. Ha nincs konszenzus a szülők között, akkor az nem lesz jó a gyereknek hosszútávon. Egyébként meg hogy szomszéd Mari néni hogy nevelte 50 éve a sajátját nem nagyon kellene hogy befolyásoljon egy normális értékrenddel rendelkező szülőt.
máj. 5. 19:09
 13/31 anonim ***** válasza:
85%

Kerlek idézd, hol volt arrol szo, hogy anyu es apu ket különböző helyszínen es idopontban tiltott meg valamit.

Kérlek, idézd, hol van az, hogy azonosban...

máj. 5. 19:11
 14/31 anonim ***** válasza:
79%

De nem derült ki, hogy miért tiltja. Mert ti már itt anélkül, hogy a kérdező bármit mondott volna, biztosra veszitek, hogy adott körülményekhez kötött, meg pillanatnyi tiltás stb. Miből következik, hogy az anyja (nem tudok kitalálni rá okot miért) nem azt mondta, hogy semmilyen körülmények között nem fújhat buborékot valamiért?

Ha meg a kérdezőnek halvány lila gőze nincs, hogy a másik szülő miért nem engedi nagyon hiányzik a kommunikáció.

máj. 5. 19:12
 15/31 anonim ***** válasza:
73%

"..mert vizet akartam adni a gyereknek hogy tudjon játszani buburekot fújni,mert anyja meg nem engedte.."

Total egyértelmű, utolso. Másképp nehezen tudna mindkettőről a nagyszülő

máj. 5. 19:13
 16/31 anonim ***** válasza:
55%

14!

Mert mindegy miert tiltja. Ez a lenyeg. Ha az egyik nemet mond, a másik nem mondhat igent. Meg kell beszélniük, ha nem értenek egyet es akkor mar kerdes a miert es a végeredményt, a kozos döntést kell kozolni a gyerekkel

máj. 5. 19:15
 17/31 anonim ***** válasza:
77%
Tényleg képes egy szülő ilyen ostoba kérdést feltenni?
máj. 5. 19:17
 18/31 anonim ***** válasza:
89%
Kérdés, hogy miért mondott nemet az anyja. Mert ha egyszerűen azért,mert ő nem tudott odafigyelni hogy esetleg valami vizes lesz, nem érezte komfortosnak stb., ezt el is magyarázta, de az apja igen, akkor nincs ezzel gond.
máj. 5. 19:20
 19/31 Katona Dius ***** válasza:
80%
Hát nem tudom. Nekem is megengedett apa sok olyan dolgot, amit anya nem. És mégis kialakult egy értelmes értékrendem, és a mai naoig egyformán tisztelem őket.
máj. 5. 19:28
 20/31 Thunderfairy ***** válasza:
83%
Mit kell ezen megtiltani??? Nagyon veszélyesek ám a buborékok.
máj. 5. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!