Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Gondnokság alá lehet-e helyezn...

Gondnokság alá lehet-e helyezni valakit a beleegyezése, hozzájárulása nélkül? Idős embernek gondnoka lett, a fia egyedül elintézte. Szabályos-e ez?

Figyelt kérdés
ápr. 21. 10:04
 51/91 anonim ***** válasza:
56%
GondNok, igen, bocsánat.
ápr. 22. 18:30
 52/91 anonim ***** válasza:
100%
De még mindig nem írtad le, mi a probléma azzal, ha gondnoka van?
ápr. 22. 18:41
 53/91 anonim válasza:
24%

Szinte minden kérdésnél kiderül amire több válasz érkezik, hogy olyanok válaszolnak. Akiknek még kérdezniük se szabadna....

Amúgy a lovetta lehet akár 800ft is naponta, de sokszorosa is.

[link]

Csak hasracsapva keresve.

ápr. 22. 19:10
 54/91 A kérdező kommentje:

Fény derült a rejtélyre. Kismiskák vagytok eléggé és naívak!!

"jó" ebben a "fórumban" hogy névtelen, így el lehet menekülni másik kérdéshez észt osztani. Gondolok itt pl. a térítési díjjal kapcsolatban okoskodó észkombájnra!!

ápr. 24. 10:51
 55/91 anonim ***** válasza:
100%
De m3g mindig nem írtad meg, miért baj, ha gondnoka van?
ápr. 24. 11:17
 56/91 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, ha megírnád nekünk, mi az a fény, ami derült. Ha bűncselekmény, akkor természetesen már a kezedben van a rendőrségi jegyzőkönyv a feljelentésről, amit tettél.
ápr. 24. 14:26
 57/91 anonim ***** válasza:
100%

Hallod kérdező, amit itt előadsz...

Lehet neked kellene gondnok.

ápr. 24. 16:55
 58/91 anonim ***** válasza:
100%

"Gondolok itt pl. a térítési díjjal kapcsolatban okoskodó észkombájnra!!"

Engem szólítottál meg? :)

Képzeld, ahol én lakom, mindenütt - a megyében - egységesen 3000 Ft/nap az első 3 hónap és 5000 Ft/nap a következő 3 hónap. Azaz csak volt, mert ma már 5000 Ft/naptól indul.

Én kérek elnézést, mert nem tudtam, hogy a János kórházban van (volt) 2019-ben 800 Ft-os ágy is.

Tudod, milyen ágy az? A lepedőd alá - mielőtt belefektetnek - már behajtogatják a hullazsákot. Pár nap vagy hét, és egy cipzármozdulat.

Tudom, morbid. Ez van.

ápr. 24. 17:38
 59/91 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, velünk nem osztod meg az Igazságot...?
ápr. 24. 17:40
 60/91 A kérdező kommentje:
Kedves anyagiaskodó. Nem a Jánoskórházba van! Csak hasra csapva kerestem valamit. Olyan helyen van ahol mikor a gyökér fia nem látogatta három hétig. A nővérek figyeltek rá, hogy ne kórházi hálóingbe legyen, mindig mosattatták, vagy mosták a saját hálóingét. A körmét nem vágták, hanem reszelték, mert elmondta, hogy ő otthon reszelni szokta. Folytathatnám a sort....
ápr. 24. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!