Van erre illemszabály? Nálatok ez hogy megy?
#2 az én anyósom pl azért nem akar jönni, mert akkor nem az "ő területén" vagyunk, és azt gondolja, hogy nála majd engedem, hogy beleszóljon, mit hogyan csinálok...persze előadja, hogy jaj mer após nem szeret már ennyit vezetni (60 km), de évente 3-4szer elmennek 200 kmre nyaralni, meg minden héten pingpongozni, meg mindenhova... Hát én meg nem áldozom fel rájuk az összes hétvégét...
Azzal sem értek egyet, hogy ha a kérdező a saját szüleihez megy, akkor anyóshoz is többet kéne... Oda menjen csak a férj, de a férjem nélkül én sem mennék anyósékhoz, azért a saját szüleihez mégiscsak hazamegy kvázi
Köszönöm a válaszokat akkor nem egyedüli a probléma 😅
A saját szüleimhez még ritkábban megyünk mint anyósomékhoz. Anyukámék rendszeresen hívnak hogy mi a helyzet velünk, átjöhetnek e, elvihetik e valamelyik gyereket sétálni vagy játszótérre. Nekik nem probléma hogy ritkán megyünk, beszéltem velük erről de mondták hogy megértik hogy nekem nehezebb két gyerekkel elindulni mint nekik. Szóval velük gördülékeny a dolog. Amúgy anyósomékhoz sem egyedül viszem őket, nem vagyunk olyan viszonyban. A férjemmel együtt megyünk,vagy sokszor csak ő megy a gyerekekkel.
"Egészséges fiatal nagyiról van szó, szóval nem amiatt nem jön mert nem tud, hanem mert ő úgy gondolja az én dolgom lenne vinni hozzá a gyerekeket."
Majd ha TÉNYLEG hiányozni fognak neki az unokái, akkor majd megemeli a s..ggét.
Ha pampog, ennyiszer se vidd őket.
Amúgy, férjednek nincs se keze se lába? Ő miért nem tudja elvinni őket? Egyáltalán miért nem neki károg a vén boszorkány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!