Mik az illemszabályok, ha két nő megy együtt étterembe?
Figyelt kérdés
Étterembe megyek egy nő ismerősömmel, és arra vagyok kíváncsi, hogy az illemszabályok ez esetben hogy módosulnak: pl az étterembe ki lép be először.
Én hívtam meg, én fogok fizetni. Ő orvos, én a páciense vagyok. Nagyjából egy korosztály vagyunk, baráti a kapcsolatunk.
2023. márc. 23. 18:46
1/12 anonim válasza:
Azt hiszem ilyenkor illik az asztal felett látványosan, és hosszan csókolózni a két hölgynek, hogy mindenki láthassa.
2/12 anonim válasza:
Baráti kapcsolatban hót mindegy.
4/12 anonim válasza:
Az étterembe mindig az lép be először, aki a "góré". A rendelőben ő a főnök, az étteremben te, mert te hívtad és te fizetsz. A ruhatárnál te adod oda mindkét zsetont (számot) és te adsz borravalót is. Az étterem elhagyásakor te mész ki utoljára.
5/12 A kérdező kommentje:
Koszi 4-es, ilyesmikre gondoltam.
2023. márc. 23. 19:46
6/12 anonim válasza:
Elkezdenek leszbiskedni, összebújnak megfogják egymás kezét. És megpuszilják egymást, kifizetik amit kell.
7/12 anonim válasza:
Hihetetlen, hogy vannak olyan incelek akik "két nő" említésére, bármilyen kontextben, már nyáladzanak :D 13 éves kor felett mondjuk kva gáz, de ti tudjátok :D
8/12 anonim válasza:
#7 nincs ebben semmi meglepő, a nők lányok mindig úgy csinálnak egymással mintha leszbik lennének.
9/12 TappancsMancs válasza:
Ha van egy kicsi lehetőség, akkor nem így egyetek. És az se baj, ha másképpen nem megy.
10/12 anonim válasza:
Ti normálisak vagytok, hogy nem tudtok, és nem is akartok értelmes választ adni egy értelmesen feltett kérdésre? Hihetetlen. Mégis, mire jó ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!