Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagymamám miért ennyire irigy...

Nagymamám miért ennyire irigy rám,holott ő nevelt fel?

Figyelt kérdés
A barátommal való összeköltözés miatt nagyon sok dologra szükségem volt a konyhában,hogy sütni,főzni tudjak. (mivel otthon nem volt semmim,nem is lehetett,így itt kellett mindent megvegyek). Nagyon boldogan újságoltam telefonon a mamának, hogy milyen klassz dolgokat sikerült beszereznem,és milyen jó árakon. Erre fel, még csak azt sem mondta,hogy jajj kislányom,de örülök.Még fel is ajánlottam neki,ha bármire szüksége van,és esetleg nekem több is van belőle (kiszúró forma, tál ami nem kell,stb), nagyon szívesen odaadom."Neki nem kellenek ilyen mocskok,majd ha kell,akkor vesz magának", na meg persze ehhez hasonló hangzatos kedvességeket is kaptam már tőle..Nem tudom,hogy miért irigy,miért nem tud örülni annak,ha nekem jól mennek a dolgaim, és sikerül egy kicsit "otthonosabbá" tennem a környezetemet..Ez nem csak a konyhai dolgokkal van így,mindenre irigy,ha tudok újat venni. A legutóbb hazalátogatáskor a barátomtól kapott parfümömet akarta elkunyerálni, de kivételesen nem engedtem. (korábban 1-2 dolgot már megkapott tőlem,amit nem használtam,és kellett neki).Lehet ez amiatt,hogy a 3 gyerek után nem ment vissza dolgozni,és nem volt saját keresete? Vagy nem is tudom,hogy lehet egy nagymama irigy az unokára, amikor ő nevelte fel..
2023. nov. 13. 12:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem a haszonert nelevunk fel egy gyereket. Meg nem is azert, hogy utana azt csinalja, amit mi elvarunk tole... ez egy elmebeteg, uzleties gondolkodasmod!
2023. nov. 14. 12:23
 22/22 anonim ***** válasza:
55%
2023. nov. 19. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!