Van itt olyan, akit utál, gyűlől a nagymamája? 17/L
Ez a tipikus nem gondolkodó, "falusi" hiedelmeken élő, úgy van minden ahogy Józsi bácsi mondta még annó 50 éve, vegetáló magyar nyugdíjas. Sajnos a kommunizmusban nem az észt csiszolták, ez nagyon meglátszik néhány magyaron.
Én sok ilyet ismerek, tenni kell rájuk egy nap kalappal, csak jusson eszedbe hogy ők lényegében nem gondolkoznak sokat. Ha töprengenének valamit is, rájönnének hogy az utalátnak és a bántásnak nincs semmi haszna, semmi se lesz jobb azzal, csak rosszabb.
Ne tegyél úgy, mint aki nem hallja. Ha akar valamit, mondd meg, hogy kérje meg az imádott bátyádat, és ne a "szemét mocsok kölyöktől" várja el, hogy segítsen, mintha ne tudna semmit. Igenis állj ki magadért, ne hagyd, hogy kihasználjon. Ha úgyis csak bántani tud, nem vesztesz sokat, ha végre megmondod neki, hogy tudod miket mondd a hátad mögött és nem vagy kíváncsi rá a jövőben. Legalábbis lesz egy kis lelkibékéd.
Azt nem értem, hogy anyukád, nevelőapád és bátyád nem állnak ki melletted? Nem mondják a nagyoknak, hogy vagy mindenkivel normális vagy ne is tegye be a lábát a házba?
6# Családban senki nem tudja, hogy milyen velem. A barátnői előtt is simogatja a fejem, megölel, puszit ad...Annyi, hogy anyának kibeszél, besároz...ilyenkor meg anya nekem áll, hogy hogy viselkedek.
7# azt hittem megszeret, ha jobban megismer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!