Van itt olyan, akit utál, gyűlől a nagymamája? 17/L
Anyám zabigyerek, nagyanyám félrelépett. Emiatt a nagyanyám őt is, és engem is gyűlölt.
Nagyanyám egész életében anyu folyton bizonyítani próbált, várva, hogy szeresse.
Soha nem szerette.
Brutál lekezelően bánt velem is amikor ott voltunk látogatóban. Aztán amikor már döntést tudtam hozni, 16 évesen úgy döntöttem, hogy soha többé nem megyek hozzá.
Így is lett.
Később nagyanyám üzente, hogy menjek el, látni szeretne, de nem mentem, szartam le, a temetésére sem mentem el.
Ne pazarolj 1 percet sem arra, hogy tegyél azért, hogy vki szeressen, aki nem szeret.
:)
Költözz el.
Soha többé ne keresd.
Üzenetre ne válaszolj.
Törődj azokkal, akik szeretnek.
Ha pillanatnyilag ilyen nincs, akkor tanulj, programozz, vállalkozz, sportolj.
"Hozzá költöztem, mert meghalt dédnagyim és "szegény" egyedül maradt..."
. Vagyis házhoz mentél a lóf*szért.
Ha én valakit nem szeretek nem veszem a nyakamba.. hidd el ha egyáltalán nem szeretne nem laknál vele..
Mondjuk számomra fura, hogy 17 évesen engedtek elköltözni.
Másképp kezel, ezt elhiszem. Megkülönböztet ezt is elhiszem.
"Fiú párti" mint a legtöbb idős, mert ilyen neveltetésben nőttek fel.
Kevesebbre tart, még ezt is elhiszem.
Ahogy az előző hozzászóló is írtam nagyon sok idős nő fiúpárti. Az egyik exem öten voltak lány unokatestvérek és csak egy fiú. Na az az egy fiú mindent megkapott a nagymamától, a lányok meg szinte semmit.
Ennek amúgy evolúciós okai vannak, a fiúknak végtelen utódjuk lehet, a lányoknak meg nem.
Érdekes, hogy a szüleid engedtek hozzá költözni, és az is hogy te odaakartál költözni. Ezt nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!