Van olyan akinek mindkét nagymamájának ugyan az a keresztneve?
Figyelt kérdés
Nekem mindkét nagymamám Ilona nagyon szeretem őket 😍😍 anyai ágon csak egyetlen unoka vagyok ! Hogy hívják mi a keresztneve a nagyitoknak? Melyiket szereted jobban?2021. dec. 4. 22:50
1/13 anonim válasza:
Egyik Ilona, masik Julianna. Juliannat. Anyai agon en is egyetlen vagyok.
2/13 anonim válasza:
Jelen, mindkét nagyim Katalin.
Az apai nagymamámhoz közelebb állok, de a másikat is nagyon szeretem.
3/13 anonim válasza:
Sajnos már mindkét nagymamám meghalt. Apai ágról Erzsébet volt anyin pedig Irén. Anyai ágról szerettem jobban, mert apai ágról nagymamámnak nehéz természete volt. És sok türelem kellett hozzá.
4/13 anonim válasza:
Szerintem azért elég sok iylen lehet tekintve, hogy minden korszaknak ugymond megvannak a kedvelt keresztnevei, amiket jobban használtak.
5/13 anonim válasza:
egyenes ágakon a dédszülőkig bezárólag mindenki Mária volt. aztán anyám fellázadt és megmondta, hogy nincs gyerek-projekt, amíg apám ki nem veri a fejéből ezt a debil ötletet/nevet. így lettem az első nemmária elsőszülött lány a családban.
6/13 A kérdező kommentje:
Anyai mamát Ilonkának becézem apait Icának. Apai ágon 2 unoka van, én meg a nagybátyám fia de mivel el váltak a feleségétől a gyerek nem tartja vele a kapcsolatot így úgy mond egyetlen unoka vagyok apai ágon is anyain meg mivel mamának egy lánya van aki az anyam itt is egyetlen unoka vagyok-
2021. dec. 4. 23:47
7/13 anonim válasza:
I Erzsébet angol királynő. VIII. Henrik és Boleyn Anna anyja szintén Erzsébet volt.
9/13 anonim válasza:
Ilona és Borbála. De a nagypapáim mindketten Lajosok voltak. :D
10/13 anonim válasza:
Apai Sára volt,anyai Mária. Apait nem szerettem igazán, az anyait imádtam. Sajnos már rég meghalt mind a negy nagyszülőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!