Nagymamám miért ennyire irigy rám,holott ő nevelt fel?
Engem is a mama nevelt, de amikor eljöttem akkor még adott is. Vagy ha valamit mondtam hogy milyen jó dolgot vettem akkor mondta hogy jé de jó. Vagy amikor mondtam hogy milyen új praktikát találtam akkor mondta hogy jé de jó, ő is kipróbálja vagy épp hogy igen ezt így kell és akkor kaptam mellé egy sztorit is. Pedig idős volt és én sem házasodtam össze a párommal.
Amikor otthon voltál akkor hogy viselkedett veled? Ez így egyik pillanatról a másikra lett ilyen?
Szerintem ne még vigyél pénzt, tedd félre inkabb magadnak. Nem érdemes érte egy ujjat se mozdítani. Ilyen emberekért. Tudom nehez es faj en is hasonló dolgokra kellett rájöjjek hogy egyedul vagyok.
Nem szabad csak magaddal törődj. Így egyedul sebezhetőbb leszel es hajlamosabb leszel rossz partnerekbe kapaszkodni , de muszaj erős legyél . Őszintén sajnálom
Ez egy toxikus ember, akiben szeretet nincs. Nem tudom miert varjak el nagyapáddal egyutt hogy te cselédjük legyél. Ha jön az unoka segíteni bónusz de ha nem ugyanúgy szeretem es elfogadom fel se hányom neki
En a lányomat támogatom sok penzzel havonta es meg fel se hív hogy hogy vagyok. Es megis imádom.
Borzalmas jellem sajnos. Anya is van ilyen. De azt hinnem, ha ilyen szornyu, akkor nincsenek is szep emlekeid vele kapcsolatban. Jaj, nem kivanom, hogy ne legyenek. De szerintem az ambivalencia sokkal nehezebb erzes, mint valakit utalni, nem szeretni vagy felni tole. Ez nehez nagyon, mert csunya tulajdonsag, es sokmindent megkerdojelez.
Mas dolog, ha nem irigyseg lenne, hanem szuksegtelen marhasagoknak tartana, amiket vettel, pazarlasnak. Az jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!