Miért van az,hogy elmenekültem a nagyszüleimtől mert testileg, és lelkileg is terrorizáltak mégis folyton csak a jó emlékek jutnak leginkább az eszembe?
Figyelt kérdés
Folyton haza akarok menni hozzájuk, visszaköltözni pedig nekem ott egyáltalán nem volt jó, főleg azelőtt pár hónappal mielőtt elköltöztem..Ennek ellenére, mindig a gyerekkori szép emlékek lebegnek a szemeim előtt,és amikor elérzékenyülök is ezek jutnak eszembe, soha nem a rossz.A barátom mindig mondja,hogy hülye vagyok,mert nem erre kellene gondolnom,hanem arra amikor megvertek vagy nagyon csúnyán beszéltek velem, rombolták az önbizalmam, és le sem kellene köpnöm őket..de ezt nem tudom megtenni. Miért van ez így?2023. jún. 25. 06:13
11/11 anonim válasza:
Kérdező hogy sikerült elmenekülni otthonról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!