Miért nem akarnak unokázni a szüleim?
Mert hogy ők mennyire elfoglaltak. Mindig van kifogás aztán csodálkoznak hogy nem annyira jó a viszony.
Nem is akarnak jönni,múltkor már elgondolkoztam H mikor láttam utoljára az anyukámat(1ho).Szegény gyerekeimet sajnálom.
Hozzátok mennek a nagyszülők?
Tudod nem minden nagyszülő akar unokázni. Elég nekik ünnepnapokon látni a gyereket, vagy akkor se.
Főleg a mai, neveletlen kölyköket nehéz elviselni. Nem csoda hogy nem akar unokázni.
Fel is nevelt már x gyereket. Szeretne élni is, nem csak babázni egész életében. Nem neki szültél gyereket, hanem magadnak.
A lóf*szt nem a szeretetről szól...
Oké, hogy 150 km-ről nem utazik oda hetente unokázni a nagymama, de azért hogy ilyen szinten ne legyen rájuk igénye, mint a kérdésben, az igenis szomorú.
Örülök, hogy az én gyerekeimnek szerető nagyszülei vannak, akik szívesen vannak velük, mert olyat adnak meg ezzel, amit én nem tudok.
Mert nem szeretik az unokát.
A mi lányunk sokszor találkozik az én szüleimmel, akik 100 km-re laknak tőlünk. Több hetet tölt ott nyári szünetben, de ők is jönnek hozzánk. Apósom gyakran jön, kb. hetente. Anyóst nem érdekeljük. Vele talán egyszer találkoztunk idén, más rokonnál.
minden nagyszülőm dolgozott még a születésemkor, aztán késbb már én voltam ugye iskolás meg sportoltam mellette, simán előfordul(t), hogy havonta egyszer láttuk egymást. mondjuk ha a havi egy alkalom nem a hisztiddel telne, meg nem hangolnád a gyereket a nagyszülők ellen, akkor lehet hogy havi egy találkozással is lehetne szeretetteljes viszonyuk. már csak egy van meg a négyből, én meg közben felnőttem és külföldre is költöztem, háromhavonta ha látjuk egymást, mégsem kérdés hogy szeretnek, szerettek.
szívesen voltak velem, de ennyi fért bele az életünkbe. attól hogy anyám szült, nem változott meg az összes családtagja élete.
Dolgoznak még?
Akkor èrthető hogy mièrt van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!