Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ez csak szerintem idegesítő?

Ez csak szerintem idegesítő?

Figyelt kérdés

Beszéltem ma nagyapámmal, és azt találta ki, hogy minden este amikor hazaértem, írjak neki egy SMS-t, hogy hazaértem. Én egyből rávágtam, hogy van jobb dolgom is, mint hogy naponta SMS-t írkáljak neki, erre ő azt felelte, hogy azért szeretné, mert sok ember eltünik, és félt engem. Ami tök jó, de szerintem már túlzás.

Dolgozok 5 napot egy héten délután, állómunka, szóval eléggé fáradt leszek estére.

17f, 73/f

2023. máj. 28. 18:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
69%

Nem írnkék neki, mert ebből lesz az, hogyha VÉLETLEN elfelejted, na akkor már sírva hív fel, hogy úristen, mi bajod van, stb.

Felejtős.

Meg eleve, ha nem együtt laktok minek kéne beszámolnod róla, mikorra érsz haza? Vagy meddig? 18 évesen már nem, vagy 29 évesen is (megsúgom: igen)?

Hagyjuk már...

2023. máj. 29. 08:37
 22/24 anonim ***** válasza:
66%

Természetesen ma már nem “kell” lejelentkeznem, de mivel törődöm a szüleimmel és kétnaponta felhívom őket ,hogy hogy vannak így el szoktam mondani hogy miket tervezek az adott időszakban , itt leszek ott leszek.. ez egy szimpla kommunikáció és ez oda vissza működik. Jó ha én is tudom hogy mikor hova mennek a szüleim nyaralni vagy egyéb kiruccanásaikat ami eltér a mindennapi posta, bevásárlás , ügyintézéstől (stb.) .

De minden család máshogy él ,más a családon belüli kommunikáció én ezzel a kérdést válaszoltam meg ,hogy próbáljuk megérteni a másikat.

2023. máj. 29. 08:46
 23/24 anonim ***** válasza:
70%

Arra nem gondol senki, hogy mondjuk nem ingyem van az az sms? Oke, nem nagy osszeg, de azert na.

Azt mar leirtak elottem is, hogy miert nem kell ebbe belemenni, egyszer felejted el es mar ki van akadva. Max abba menj bele hogy felhivjon o, mert o tuti nem felejti el.

De szerintem akkor sem oke, hogy mostantol mindig irnia kell akarhova megy (mert ez nem fog megallni aunkanal, ha nyaral, akkor ott is hivja fel minden nap, mert jajj, kulfold, ha fesztivalozik akkor meg azert, mert az is veszelyes). Nem normalis dolog ez, hogy minden nap le kelljen jelentkezned oregapadnak. Nem szabad a paranoiajanak teret engedni. Mondom ezt ugy, hogy en egyutt is eltem az imadott nagymamammal, iden halt meg, barmit megtennek, hogy ujra beszeljek vele. De ez, hogy sms-t kell irkalni ez az iranyodbol nem a szeretet jele fele, hanem csak egy nyakadba akasztott kotelesseg. Inkabb ugorj el hetente 1-2 delelott az oreghez, meg nezzetek meccset.

2023. máj. 29. 13:57
 24/24 anonim ***** válasza:
92%
Ja, es nem okes az sem, hogy buntudatot keltunk a posztoloban, hogy vissza fogod meg sirni azt az smst! Minosegi idot kell tolteni a nagyszulovel, az otthon vagyok sms meg az, hogy enged az oregapja ertelmetlen manipulaciojanak az nem mimosegi ido.
2023. máj. 29. 14:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!