Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ez csak szerintem idegesítő?

Ez csak szerintem idegesítő?

Figyelt kérdés

Beszéltem ma nagyapámmal, és azt találta ki, hogy minden este amikor hazaértem, írjak neki egy SMS-t, hogy hazaértem. Én egyből rávágtam, hogy van jobb dolgom is, mint hogy naponta SMS-t írkáljak neki, erre ő azt felelte, hogy azért szeretné, mert sok ember eltünik, és félt engem. Ami tök jó, de szerintem már túlzás.

Dolgozok 5 napot egy héten délután, állómunka, szóval eléggé fáradt leszek estére.

17f, 73/f

2023. máj. 28. 18:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%
Ezzel csak az abaj ha belemész, egyszer elfelejtesz írni aztán megijed és egyből azt hiszi elraboltak. Én biztosan nem tudnám fejben tartani de én elég szétszórt vagyok.
2023. máj. 28. 20:54
 12/24 anonim ***** válasza:
72%
Örülj neki, hogy félt. Nem szeretem, ha ilyesmit írnak, de az jutott eszembe rögtön, hogy én szívesen írnék a nagypapámnak minden nap, de sajnos már nincs kinek. El nem tudom mondani, ilyenkor hogy bánja az ember az elszalasztott alkalmakat.
2023. máj. 28. 21:14
 13/24 anonim ***** válasza:
61%

Én örülnék neki, ha tudnék bármelyik nagyszülőmnek írni. A két nagypapámat nem ismertem, ahogy az egyik nagyimat sem. A másik nagyim él, de őt meg nem érdeklem (nem csak én, egyik unokája sem).

Én írnék neki a helyedben :)

2023. máj. 28. 21:20
 14/24 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem teljesen rendben van, hogy megkért, írj neki, és nem kéne, hogy

nehezedre essen, nagyjából fél percet vesz igénybe. Én 27 vagyok, de amikor utazok el otthonról, vagy külföldre, vagy vidékre, ahol dolgozom, és hazaérek, mindig írok anyukámnak egy sms-t, üzenetet, hogy minden oké.

2023. máj. 28. 21:40
 15/24 anonim ***** válasza:
75%

Örülj, hogy van, aki szeret és ennyi a legnagyobb problémád.

Szeresd, tiszteld.

Írsz egy sablon szöveget vagy bemáolod az előző napi üzeneted és elküldöd. Pár másodperc az életedből. Ennyit ne sajnálj szegénytől.

Abban igaza van, sokan tűnnek el. Nekem is anno egy barátom eltűnt... Mai napig nem tudjuk mi lehet vele, keresett személy, de mindhiába...

Azt se feledd: nem tudhatod meddig él szeretted.

Utána zokogva fogod hiányolni, hogy nincs többé, akinek azt az üzenetet küldenéd "szia, papa! Itthon vagyok. Ne aggódj!"

Nekem már csak 2 mamám él, egyiket imádom, másiknak pedig a közelébe nem lehet menni. Családból csak a kedvenc lányával áll szóba... Sajnos egy nap tőle úgy fogok elbúcsuzni, hogy semmit nem tudok róla, ahogy elzárkózásának okát se.

Volt olyan félév, amikor 6 szerettemet temettem.

Értékeld az élet minden percét velük. Mégha csak 1 üzenet is az.

2023. máj. 28. 21:41
 16/24 anonim ***** válasza:
71%
nem hiszem, hogy nagy fáradtság lenne írni neki
2023. máj. 28. 21:47
 17/24 anonim ***** válasza:
76%
Bár ìrhatnék a mamáéknak. Fárasztó volt beszélgetni velük amikor még éltek most meg... Ne tudd meg.
2023. máj. 28. 21:57
 18/24 anonim ***** válasza:
75%
Írj neki és kész.Nem kell oldalakat írni, elég csak egy szó.
2023. máj. 28. 22:35
 19/24 anonim ***** válasza:
62%
Írj neki! Én naponta telefonáltam a nagymamámnak és beszélgettünk egy kicsit ilyenkor, így amikor unokazos csalok próbálkoztak be nála, pofára estek, mert tudta, hogy nem mondanak igazat, mert meséltem volna róla, ha programot terveztem volna estére. Pedig joval idősebb voltam nálad, mégsem esett nehezemre beszámolni neki arról, hová készülök. És milyen hasznos lett.
2023. máj. 28. 23:12
 20/24 anonim ***** válasza:
63%

Mikor tini voltam engem is idegesített és én sem értettem ,hogy miért kell lejelentkeznem a szüleimnél. Nem volt baj ,hogy hol vagyok meg mikor érkezem csak mindig mondanom kellett. De ahogy kikerültem az iskolapadból a nagyvilágba rájöttem ,hogy jobb ha tudják mikor merre vagyok mert valóban bármi történhet. Az emberek szó nélkül leszúrják a másikat egy fülhallgatóért vagy 500ft-ért. Elég sok ilyet hallottam és elrettentő ,hogy milyen emberek élnek köztünk. Nőknek rosszabb mert akár kur**ának is elvihetik vagy bedrogozzák stb. persze ezzel nem azt akarom mondani ,hogy a férfiaknak könnyű. Mindegy .. sajnos önhibádon kívül is történhet olyan dolog amikor jól jönne hogy a családod tudja merre vagy. De ne történjen ilyen!

Ma már a harminchoz közelítve önként jelentem be szüleimnek ,hogy hol vagyok ha ne adj isten történne valami tudják hogy hol keressenek.

28/L

2023. máj. 29. 08:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!