Beszéltem ma nagyapámmal, és azt találta ki, hogy minden este amikor hazaértem, írjak neki egy SMS-t, hogy hazaértem. Én egyből rávágtam, hogy van jobb dolgom is, mint hogy naponta SMS-t írkáljak neki, erre ő azt felelte, hogy azért szeretné, mert sok ember eltünik, és félt engem. Ami tök jó, de szerintem már túlzás.
Dolgozok 5 napot egy héten délután, állómunka, szóval eléggé fáradt leszek estére.
Tedd meg amit kér. Most komolyan, ennyire nehezedre esik? Beírod az smst, aztán onnantól minden este kimásolod. Lehet hogy túlzásnak érzed, de félt téged!
2023. máj. 28. 19:01
2/24 anonim válasza:
Gyerek vagy még és félt..
2023. máj. 28. 19:16
3/24 anonim válasza:
nem nehéz egy üzenetet küldeni. szép dolog , hogy aggódik érted
2023. máj. 28. 19:17
4/24 anonim válasza:
De vannak szüleid?
2023. máj. 28. 19:28
5/24 anonim válasza:
Félt, ennyi az egész.
2023. máj. 28. 19:29
6/24 anonim válasza:
Lehet, hogy idegesítő, de örülj, hogy tud még idegesíteni. Küldd el azt az smst. Semmiből sem tart.
2023. máj. 28. 19:32
7/24 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy nem jó ötlet, mert csak feleslegesen aggódna, ha véletlenül elfelejtenél írni neki.
2023. máj. 28. 19:32
8/24 anonim válasza:
Őszintén szólva, bár megértem, hogy miért zavar az ötlet (én is voltam 17 éves), de ha tényleg a fáradtság miatt nem tudsz 2 szót bepötyögni a telefonba esténként, akkor minden gúnyos felhang nélkül mondom, menj orvoshoz, mert valami gond van az egészségeddel.
2023. máj. 28. 19:54
9/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor írok neki.
Vannak szüleim, de őket nem érdekli ennyire a dolog.
8-as. Mióta dolgozok, véreres a szemem, sokszor estére olyan, mintha más világon lennék. Lefekszek este 12-órakor, másnap reggel 10-ig semmi se ébreszt fel. Kávézok, de az se segít nagyon. És ezt nem azért írom mert lusta vagyok, ugyanúgy bemegyek minden nap és elvégzem a munkámat.
2023. máj. 28. 20:02
10/24 anonim válasza:
Egy szót írj, hogy hazaértem, azt már magatok be is írja a mobil aztán mindenki boldog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!