Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogyan tudom rávenni a nagymam...

Hogyan tudom rávenni a nagymamám mégegy kutyára?

Figyelt kérdés
Van már egy kutyám, egy border collie, akit saját pénzemen vásároltam. Okos, nevelt kutya. Kiállításra járunk, és agilytizünk is. Kaptam egy ajánlatot az egyik tenyésztő barátomtól, hogy kapok egy kiskutyát tőle társtulajdonba. Nade. Nagymamámmal és anyukámmal élek. Anya támogat a céljaimban, és megengedte. Viszont a mamának nem merem elmondani:D Mindig is zsörtölődős volt. Mindenbe beleköt. Szeretem imádom. De félek egy kicsit. Hogyan jelentsem be szerintetek?

2023. márc. 31. 20:02
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
97%
Akkor minek kérdés ha mindent is tudsz? Olyan okos vagy, akkor hajrá.
2023. ápr. 1. 06:29
 42/70 anonim ***** válasza:
95%
Akkor meg minek kérdezel? :D
2023. ápr. 1. 06:29
 43/70 anonim ***** válasza:
2023. ápr. 1. 06:40
 44/70 anonim ***** válasza:
100%
Megelőztép, 43...
2023. ápr. 1. 07:40
 45/70 anonim ***** válasza:
91%

Esetleg várhatnál pár évet, mer ha ezt így megcsinálnád az én házamban, kivágnálak a kutyával együtt a mammer helyében.

18 évesen persze hogy te tartasz el mindenkit, ja... ennyire hülyének nézel minket?

2023. ápr. 1. 07:47
 46/70 anonim ***** válasza:
96%

A barátnőm kutyája felevett egy csigát. Másnapra hányt, ment a hasa, nyilván orvos paff -40.000 Ft. És ez bármikor megtörténhet, bármennyiszer. A roti havi kajája alsó hangon 30.000. 18 évesen, tanulás mellett meséld már el, mennyit keresel, hogy 2(!!) kutyát tartani tudnál, plusz még a mama "tartásába" is beszállsz!

Amúgy mi az istennek még egy kutya? Fedezőnek nem elég az, amelyik már megvan? Próbáld ki a meglévővel, hogy megy-e ez a biznisz, és ha igen, és megéri, akkor menj bele az újabba!

Társtulajdonba amúgy se mennék bele soha, vagy az enyém, vagy a másé. Mi van, ha egyszer megjelenik és elviszi, mondván, eddig évekig veled volt, most meg nála lesz ennyi ideig? Te meg beleöltél rengeteg pénzt, időt, energiát, versenyeztetted, felfuttattad, ő meg élvezi.

2023. ápr. 1. 08:20
 47/70 anonim ***** válasza:
97%
Társtulajdon: a te költséged, feladatod, ő majd viszi, ha akarja.
2023. ápr. 1. 08:22
 48/70 anonim ***** válasza:
95%
Az a tenyésztő is aki odaadna neki egy 2000 eurós kutyát, nagyon felelősségteljes lehet..
2023. ápr. 1. 09:01
 49/70 anonim ***** válasza:
94%
Sehogy. A fél ház az övé, így joggal tiltakozhat ellene. Neked nincsen tulajdoni jogod.Költözz sajátba, aztán ott lehet 10 kutyád is.
2023. ápr. 1. 09:10
 50/70 anonim ***** válasza:
93%
Hehe, azért cuki dolog, amikor valaki tenyészteni akar, közben olyan csóré a pereputtyal együtt hogy felesbe kell lakni nagymammerral :D
2023. ápr. 1. 09:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!