Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogyan tudom rávenni a nagymam...

Hogyan tudom rávenni a nagymamám mégegy kutyára?

Figyelt kérdés
Van már egy kutyám, egy border collie, akit saját pénzemen vásároltam. Okos, nevelt kutya. Kiállításra járunk, és agilytizünk is. Kaptam egy ajánlatot az egyik tenyésztő barátomtól, hogy kapok egy kiskutyát tőle társtulajdonba. Nade. Nagymamámmal és anyukámmal élek. Anya támogat a céljaimban, és megengedte. Viszont a mamának nem merem elmondani:D Mindig is zsörtölődős volt. Mindenbe beleköt. Szeretem imádom. De félek egy kicsit. Hogyan jelentsem be szerintetek?

2023. márc. 31. 20:02
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
80%
Ja, a mamád nincs tekintettel másokra. Te persze mindenkire, és továbblátsz a kislányos álmaidnál, ugye?
2023. márc. 31. 20:32
 12/70 A kérdező kommentje:
Feles a ház. Anyámé és a mamáé. Direkt így lett megvéve🤷‍♀️
2023. márc. 31. 20:33
 13/70 A kérdező kommentje:
Milyen kislányos álmok? Ez csak egy kérdés volt. Nagyon megkeseredett ember lehetsz, ha nem tudsz rendesen válaszolni egy kérdésre
2023. márc. 31. 20:33
 14/70 anonim ***** válasza:
88%

Annyira elo tudod magad itt adni, akkor otthon miert nem ennyire nagy a szad?

Alljal oda es kozold vele.

Csokolom.

2023. márc. 31. 20:34
 15/70 anonim ***** válasza:
89%
"Nincs olyan lehetőség, hogy nem hozom haza a kutyát. " Már hogyne lenen. közlöd azzal akitől elhoznád, hogy bocsika, de szartam megbeszélni az otthoniakkal, és ők nem akarják. Azt meg pláne nem hogy fialtassam is a nyakukra a kutyát.
2023. márc. 31. 20:35
 16/70 A kérdező kommentje:
Mi a problémád amúgy? Kérdeztem csak valamit. Arra van ez a felület. Inkább neked nagy a szád egy kicsit nem gondolod? Idegen emvereknek könnyű mondani a magadét
2023. márc. 31. 20:36
 17/70 A kérdező kommentje:
Kedves 15 ös. Két fiú kutyát nehezen "fialtatnék" fialni a disznók fialnak. És minek mondjam vissza? Hogy aztán egést életemben bánjam hogy nem fogadtam el?
2023. márc. 31. 20:38
 18/70 anonim ***** válasza:
94%

Milyen viszonyban van a mamád a jelenlegi kutyáddal?

Egyébként döntöttél, jön a másik kutya. Akkor szólj a nagyidnak, hogy lesz még egy eb. Utána viseld el a nagyid reakcióját.

Gondolom, megtiltani nem tudja.

2023. márc. 31. 20:38
 19/70 A kérdező kommentje:
Az elsővel jó a kapcsolata. Szereti. Csak a mama nagyon ingerlékeny, ezért nem mertem még mondani neki, hisz nem akarok veszekedést.
2023. márc. 31. 20:40
 20/70 anonim ***** válasza:
92%

Hat pedig az lesz. De nem tokmindegy? Erdekel is teged mas mit akar, te mar eldontotted.

Vallald a kovetkezmenyeket.

2023. márc. 31. 20:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!